28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Tokat’tan MHP 1. Sıraya Milletvekili olarak seçilen Yücel Bulut, bugün sosyal mecra hesabından “Teşekkürler Tokat” diye bir paylaşımda bulundu. MHP’nin Tokat’ta oylarını artırarak ikinci parti olduğunu vurgulayan Bulut “2709 oy eksiği nedeniyle 2. Milletvekilini çıkaramamış olmak elbette ki hepimizi üzmüştür.

Milletimizin tercihleri bu yönde gerçekleşmiştir.” İfadelerine yer verdi.

            MHP saflarından yeniden Meclise giren Tokat Milletvekili Yücel Bulut’un seçim sonuçlarına dair değerlendirmesi ve teşekkürü şöyle oldu:

TEŞEKKÜRLER #TOKAT, Değerli Hemşerilerim,

Milliyetçi Hareket Partisi; Tokat il genelinde oylarını yüzde 47,56 artırmak suretiyle Tokat’ta 2. Parti konuma yükselmiş ve ayrı bir rekora imza atmıştır.  2018 seçimlerinde 61.265 olan oyumuz bu seçimde 90.407’ye yükselmiştir. Sayısal anlamda en yüksek oy artışını MHP gerçekleştirmiştir. 2709 oy eksiği nedeniyle 2. Milletvekilini çıkaramamış olmak elbette ki hepimizi üzmüştür. Milletimizin tercihleri bu yönde gerçekleşmiştir. Bu yönüyle MHP bir kez daha TOKAT ilimizde oylarını ciddi oranda artırmış ve oy bazında en yüksek oy artışını gerçekleştirmiştir.

Maalesef barajı geçemeyen partilere kullanılan oylar nedeniyle MHP 2. Milletvekili imkânına kıl payı ulaşamamıştır. Bu sonuç, şehrimizin MHP ve kadrolarına duymuş olduğu itimadı ve umudu ortaya koymuştur. Bu tabloya göre ilimizde AK PARTİ 3 Milletvekili çıkarırken, MHP ve CHP birer milletvekili çıkarmıştır.

İNŞALLAH BU SONUÇLAR DOĞRULTUSUNDA, TOKAT VE KÖYLERİMİZ SON BEŞ YILDA OLDUĞU GİBİ BÜYÜK BİR KALKINMAYA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK, KÖYLERİMİZ HİÇBİR EKSİKLERİ BIRAKILMADAN VE HER TALEPLERİ İLGİLİLER TARAFINDAN MUTLAKA VE DERHAL KARŞILANARAK BÜYÜK HİZMETLER ALMAYA DEVAM EDECEKLERDİR.

Seçim Kampanyamız çerçevesinde,

Büyük bir fedakârlık ve özveri ortaya koyan MHP Tokat İl Başkanımız Mustafa İPEK başta olmak üzere, tüm İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, Belde Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi Üyelerimize, Kadın Kolları Başkanımız Dürdane Susar başta olmak üzere tüm Kadın Kollarımıza ve gece gündüz demeden çalışan kadınlarımıza, eski il başkanlarımıza, eski yöneticilerimize, büyük bir coşkuyla MHP’nin doğrularını sahiplenen genç kardeşlerimize, ayrıca Ülkü Ocakları Tokat İl Başkanımız Oğuzhan Yay başta olmak üzere tüm ilçe ocak başkanlarımıza ve ülkü ocaklı gençlerimize, günde 2 saat uyuyarak araçlarımızı kullanan şoför arkadaşlarımıza, gece gündüz bizimle yorulan fotoğrafçı ve kameraman arkadaşlarımıza, seçim irtibat ofislerinde çay hizmeti gerçekleştiren ve uykusuz mesai yapan kardeşlerimize,

AYRICA VE ÖZEL OLARAK;

Milletvekili Adayımız, gece gündüz mücadele eden dava adamı, gönül insanı, Tokat’ın has evladı değerli dostum, ağabeyim ve iki cihan kardeşim RECEP BOZDEMİR’E,

Milletvekili Adayımız, büyük bir mücadele örneği gösteren ve Tokat’ın her bir noktasına yetişen, kardeşim, yol arkadaşım, dava arkadaşım AYLA BEDİRHAN ÇELİK’E,

Milletvekili Adayımız, değerli dava arkadaşım, fedakâr ve cefakâr ülküdaşım UFUK DEĞERLİYURT’a, nefsinin sesiyle değil, imanının gücüyle yanımızda olan bütün dava adamlarına; gece yarısı sofra kurup bizleri evinde ağırlayan ailelerimize, samimi olan ve duran KÖYLÜLERİMİZE, Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah’a emanet olun.”

Haber: Emel Tekbaşoğlu Sürer