Haber-Fotoğraf: Bekir Binbaş

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, Merkez İlçe Başkanı Ender Ergün, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Zarife Üngör, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Akkaya ve Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Özdemir ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi İhsan Uluözlü, Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Fatih Kılıç ile sohbet eden CHP İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, ülke ve Tokat gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kurtgöz önceki gün vefat eden CHP 18. Dönem Tokat Milletvekili Kenan Süzer’i rahmetle andı ve ziyareti vesilesiyle başsağlığı dilerken “değerli büyüğüm, 18. Dönem CHP Tokat Milletvekilimiz Sn. Kenan Süzer’in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, CHP Örgütümüze, kederli ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

24 ARALIK’TA AÇIKLAMASI OLACAK

CHP İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, gazetemizi ziyaretinde 24 Aralık 2022 Cumartesi gününü işaret etti ve bu tarihte İl Başkanlığında yapacağı basın toplantısının davetini bildirdi. Söz konusu toplantıda açıklayacağı konunun içeriğinden bahsederken, o günkü buluşmada kamuoyuna duyurulmasını istedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi İhsan Uluözlü, Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Fatih Kılıç, İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz şahsında CHP heyetine ziyaretleri için teşekkürlerini belirttiler.