CHP’li Kurtgöz, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun partisinin İzmir Seferihisar’da düzenlediği değerlendirme toplantısında yaptığı “Benimle misiniz, karar verin” çıkışını değerlendirdi. Kurtgöz, “Gayet beklenen, olması gereken bir çıkış. CHP içinde ve genel kamuoyunda bazı şeylerin artık tartışılmaması gereken bir noktadayken bilerek ya da bilmeyerek bu konuların tartışılmasına vesile olabilecek kimi söylemlerle ilgili bir çıkış. Genel Başkanımızın kararlılığını gösteren bir çıkış” dedi.

Kurtgöz, Kılıçdaroğlu’nun Türkiye gündemi belirlendiğini, yaptığı çağrıların iktidar tarafından yerine getirildiğini belirterek, “Genel Başkanımız bizim adayımız, cumhurbaşkanı adayımız. Fakat Genel Başkanımızın altını çizdiği bir şey var. O da Altılı Masa var. Tabi ki son karar o masada verilecek. CHP’nin bütün üyelerinin ve CHP’nin bütün seçmenlerinin adayı, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur” diye konuştu.

Kurtgöz ayrıca,  “Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için sonuna kadar Genel Başkanımızın yanınızdayız” ifadesini kullandı.