14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Tokat’tan CHP Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yapan Ahmet Telli Tokat Hürsöz gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

            Tokat Hürsöz Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç ile sohbet eden CHP Tokat Milletvekili Aday Adayı Ahmet Telli “ülkemizin içinde bulunduğu durumun sorumluluk bilinciyle, güzel günleri halkımıza yaşatacağına inandığım Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylığı başvurumu yaptım.” Dedi.

TENCERE PENCERESİNDEN GÖRÜLENLER

            Milletin makus talihini milletin azim ve kararlılığının yeneceğine olan inancını dile getiren Ahmet Telli, Tokat’ta yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Halk ziyaretlerinde vatandaşın tenceresine odaklandıklarında gözlemlediklerini belirten Telli “Milletvekili aday adayı olduktan sonra yaptığımız ziyaretlerde tencere penceresinden baktığımız zaman vatandaşlarımızın iktidardan iyice yorulduğunu görebiliyoruz. Bir değişiklik istediklerini anlayabiliyoruz. Bizler halkımıza çiftçilikle, tarımla ilgili politikalarımızı, gençlik ve şehircilikle ilgili politikalarımızı anlattığımızda ilgi uyandırdığımızı hemşehrilerimizin tavır ve davranışlarından hissediyoruz.” dedi.