18 Mayıs tarihinde Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde duyanların ürperdiği bir cinsel istismar vakası yaşandı. 

İddiaya göre, Furkan Sevinç isimli bir şahıs, geceyi M.Ö. isimli annenin evinde geçirdi. Ertesi gün M.Ö., diğer 8 yaşındaki kızını alarak markete gitti. Bu esnada evde bulunan 2 yaşındaki Nisa Nur Ö. bebek, Furkan Sevinç'in cinsel istismarına maruz kaldı ve bayıldı. Furkan Sevinç, bebeği ayıltmak için havaya atıp tokatladı. Bebek kendine gelmeyince Furkan Sevinç, bebeği hastaneye götürmek için yürüyerek hareket etti. Hastanede, Furkan Sevinç, kendisini bebeğin dayısı olarak tanıttı ve nöbet geçirdiğini iddia etti. Ancak doktor muayenesinin ardından bebeğin cinsel istismara uğradığı anlaşılınca Furkan Sevinç yakalanarak gözaltına alındı.

Furkan Sevinç, ifadesinde suçlamaları kabul etti ve bebeğin annesi M.Ö. markete gittiğinde cinsel istismarda bulunduğunu, bebeğin bayıldığını ve onu ayıltmak için tokatladığını söyledi. Furkan Sevinç, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Nisa Nur bebek ise Çaycuma Devlet Hastanesi'nden ambulansla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Ne yazık ki, yoğun bakımda tedavi gören Nisa Nur Bebek, yapılan tüm müdahalelere rağmen saat 10.00 sıralarında hayatını kaybetti. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan anne M.Ö. ve olayla bağlantısı olduğu düşünülen arkadaşı M.G. isimli bir erkeğin ifadeleri hâlâ emniyette alınıyor. Diğer 8 yaşındaki kız çocuğu ise devlet korumasına alınarak bir sevgi evine yerleştirildi.