(Haber: Murat Çetin)

 

Tokat Belediye Plevnespor, Amasyaspor Futbol Kulübü takımıyla 26 Şubat Pazar günü dostluk maçı yapacak.

Tokat Belediye Plevnespor ile Amasyaspor F.K arasında hazırlık müsabakası gerçekleşecek. Müsabakadan elde edilen tüm bilet gelirleri ise asrın felaketinin yaşandığı bölgedeki depremden etkilenen vatandaşlara bağışlanacak. Biletler kapalı tribün 50,  açık tribün 20 TL olacak.

PLEVNESPOR’DAN AÇIKLAMA

26 Şubat Pazar günü Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda saat 13.00’da oynanacak maç öncesinde Tokat Belediye Plevnespor Kulübü’nden yapılan yazılı basın açıklamasında, “ülkemizin son günlerde sıkıntılı yaşadığı süreci hep beraber yaşıyoruz. Öncelikle deprem felaketinde yaşamını yitiren tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Devlet Millet olarak depremin yaralarını inşallah kısa sürede saracağız. Allah ülkemize böyle acılar bir daha yaşatmasın inşallah. Tokat Belediye Plevnespor kulübü olarak liglerimizin de bu boşluğunu değerlendirmek istedik. Tek Yürek atan kalpler için elimizden geleni yapma gayreti içerisindeyiz.” İfadeleri yer aldı.

BİLETLER 50 İLE 20 TL

Maçın bilet fiyatlarına dair verilen bilgide “bu vesile ile 26 Şubat 2023 Pazar günü saat 13.00’da Gazi Osman Paşa Stadyumu’nda komşumuz, kardeş kulübümüz 3’üncü Lig temsilcisi Amasyaspor F.K ile bir dostluk maçı yapacağız. Maç için davetiye hazırladık, kapalı tribün 50 lira,  açık tribün 20 lira olacak. Tüm maç hasılatı depremzede kardeşlerimiz için AFAD hesabına yatırılacaktır. İsteyen sporseverler dilediği kadar hatıra bilet satın alarak, yardım miktarını artırabilirler. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Tüm Tokatlılar olarak Gazi Osmanpaşa Stadyumunu doldurarak desteğimizi gösterelim. Amasya ve çevre illerden, ilçelerden gelecek duyarlı insanlarımızı da bekliyoruz. Bu maçta kombineler geçersiz olacaktır. Siz Kıymetli Basın Mensubu arkadaşlarımızın da bu organizasyona katkı vereceğine yürekten inanıyoruz.” ibareleri oldu.

AMASYASPOR F.K BAŞKANI SEYFETTİN ÖZTÜRK:

“GÜN BİRLİK, DAYANIŞMA VE ACILARIMIZI PAYLAŞMA GÜNÜDÜR”

Amasyaspor FK Başkanı Seyfettin Öztürk ise, 26.02.2023 tarihinde saat 13.00 da Tokat Gazi Osman Paşa Stadyumunda oynanacak olan ve gelirinin depremzede vatandaşlarımıza bağışlanacağı hazırlık maçında Amasyalı taraftarların AFAD’a yardım yaptıklarına dair dekontu göstermelerinin yeterli olacağını duyurdu ve “haydi Amasyaspor ve Tokat Belediye Plevnespor taraftarları! Gün birlik dayanışma ve acılarımızı paylaşma günüdür.” şeklinde konuştu.