Reşadiye’de dün Sabah saatlerinde Oyun oynamak için dışarıya çıkan 8 yaşındaki Bayram Erol ve kuzeni 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı evlerine dönmeyince yakınları durumu polise bildirdi. İlçede 2 çocuğun bulunması için seferberlik ilan edilirken şu ana kadar arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

Konuya ilişkin olarak basın mensuplarının sorularını cevaplayan Tokat Valisi Cevdet Can, Emniyet, Jandarma ve vatandaşlarla birlikte başlatılan ara çalışmalarına sabah saat;06.30 tekrar başlandığını belirterek, “Ankara Başbakanlık AFAT ekibiyle irtibata geçildi Ankara ve Samsun’dan özel Termal İz Süren Köpeklerle birlikte özel ekipler şuan Reşadiye İlçemize intikal etmek üzere inşallah çocuklarımıza sağ salim kavuşuruz. Yani Devletimiz şuan tüm imkanlarını adan zeye seferber etmiş durumda.

Aile üzgün

Vali Can, Çocukların Salı günü saat:12.00 sularında çocukların kaybolduğunu ifade ederek, “Aile kayıp müracaatını saat: 15.00 sularında yapmış. Keşke daha erken yapsalardı. Aile çok üzgün çünki çocuklarını ihmal ettiklerini düşünüyorlar inşallah yeni yıla müjdeli bir haberle gireriz” diye konuştu.