Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Tokat Belediye Plevnespor, Pazar günü deplasmanda Giresun temsilcisi 1926 Bulancakspor’la ligin 21’inci hafta karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Bulancak İlçe Stadı’nda saat 13.00’da başlayan ve Kerim Çataklı’nın yönettiği maçı konuk ekip Tokat Belediye Plevnespor, Ahmet Uzun’un 2, Muhammed Emir Özbilen,  Burak Evren ve Muhsin Polat’ın penaltından kaydettiği golle karşılaşmayı 5-1 kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Ev sahibi 1926 Bulancakspor’un tek golünü ise Abdullah Yurttaş attı.

BU GOLLER DOĞUM GÜNÜ ŞEREFİNE

26 Mart Pazar günü deplasmanda oynanan futbol karşılaşmasında takımın golcü ismi Ahmet Uzun, doğum gününde de gollerini sıralamaya devam etti. 26 Mart 2002 Gaziantep doğumlu yetenekli golcü Uzun, Bölgesel Amatör Ligi’nde gol sayısına katkı sağlıyor. 1926 Bulancakspor maçına 12 golle çıkan Ahmet Uzun, Giresun deplasmanında 3’üncü ve 45’inci dakikalarda gol atarak gol sayını 14’e çıkardı. Bu maçta attığı 2 golün doğum gününe de denk gelmesi Uzun için ayrı bir anlam ifade etti. Gol krallığından sadece 3 gol uzakta olan Ahmet Uzun, liderliği almak için kalan maçlarda gol atmayı hedefliyor.

TAKIM ARKADAŞLARINDAN SÜRPRİZ

26 Mart Pazar günü deplasmanda oynanan ve 5-1 biten maçın ardından yetenekli golcüye bir restoranda takım arkadaşları tarafından sürpriz doğum günü yapıldı. Şaşkınlığını gizlemeyen Ahmet Uzun, takım arkadaşlarına teşekkür etti.