Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce yürütülmekte olan “Adım Adım Güvenli Geleceğe Projesi” ile geleceğimizin teminatı, yarının büyükleri olan çocuklarımızın düşünce dağarcıklarında emnilet ve polis hakkında sevgi, saygı ve güven gibi mefhumların olumlu yönde gelişmesini sağlayarak, polisin sadece suç ve suçlu ile mücadelede değil, sosyal hayatın her aşamasında başvurulabilecek bir kapı olduğunun zihinlerde yer etmesi amaçlanmaktadır.

Bu proje kapsamında 250 köytaokulu öğrencisine yönelik TDP Şube Müdürlüğü personeli refakatinde bu ay içerisinde sinema etkinliği yapılması planlanmıştır. İlk olarak Gökdere ve Kızılköy Ata Yavalar Ortaokulu öğrencilerine sinema izlettirilmiş, akabinde öğrencilerle birlikte öğle yemeği yenilmiş ve öğrenciler okullarına bırakıldı. Öğretmen ve öğrenciler başta Emniyet Müdürü Fikri Yalman olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ve saygılarını iletmişlerdir

Söz konusu proje kapsamında ilerleyen tarihlerde dört farklı köy okulunun öğrencilerine yönelik sinema etkinliğinin devam edeceği bildirildi.