Gazetemiz yazarı ve Tokat Gazeteciler Birliği Başkanı Hüseyin Alpay İl Defterdarı Aliaddin Karpınar’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Vergi Dairesi Müdürü Ömer Yılmaz’ın da bulunduğu ziyarette gazeteci-yazar Hüseyin Alpay, Defterdar Karpınar’a hayırlı olsun dileğinde bulundu. 
Aliaddin Karpınar’ın göreve başlamasıyla birlikte Tokat maliyesinin çehresinin değiştiğine vurgu yapan Hüseyin Alpay, “Göreve gelir gelmez başlattığınız çalışmalar halkın beğenisini kazanmış durumda.  Mükelleflerle olan sıcak iletişimiz Edebali’nin ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ öğretisini ifade ediyor. Yapacağınız her çalışmada basın camiası olarak yanınızdayız” dedi.
Tokat İl Defterdarı Aliaddin Karpınar da gazeteci Hüseyin Alpay’a ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek, kamuoyunu bilgilendirme misyonu bulunan basın camiası ile sürekli diyalog içerisinde olacaklarını söyledi. 
Gazetemiz yazarı ve Tokat Gazeteciler Birliği Başkanı Hüseyin Alpay’ın Defterdarlık ziyaretinde, Vergi Dairesi Müdürü Ömer Yılmaz da bulundu.