(Haber-Foto: Mustafa Işık)

Millet İttifakı’nda yer alan Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti Tokat İl-İlçe Yönetimi Bebek Life Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Murat Yazıcı, İyi Parti İl Başkanı Hakan Karagöllü ve Merkez İlçe Başkanı Arif Er, Gelecek Partisi İl Başkanı Ramazan Başaran, Saadet Partisi İl Başkanı Metehan Bilal Aydın, İl Başkan Yardımcısı Bünyamin Acar, Merkez İlçe Başkanı Selim Işık, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Yüksel Karahan, Demokrat Parti İl Başkanı Kemal Metin ve basın mensupları katıldı. Deva Partisi İl Başkan Vekili Saffet Gülsoy, rahatsızlığından dolayı katılım sağlayamadı.

Kahvaltı sonrasında Saadet Partisi İl Başkanı Metehan Bilal Aydın, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Murat Yazıcı, İyi Parti İl Başkanı Hakan Karagöllü, Demokrat Parti İl Başkanı Kemal Metin, Gelecek Partisi İl Başkanı Ramazan Başaran ve Tokat Milletvekili Kadim Durmaz açıklamalarda bulundular.

GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI BAŞARAN: “28 MAYIS'TA İNŞALLAH CUMHURBAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NU SEÇECEĞİZ”

Gelecek Partisi İl Başkanı Ramazan Başaran, “Ben Adıyamanlıyım. Depremzedeyim. Ailemde 40 kişi kaybettik. 36 yaşındaki avukat yeğenim kayıp. Hiçbir parçası bile bulunamadı. Onun için dedi ya Cumhurbaşkanı hakkınızı helal edin diye. Ben huzurunuzda hakkımı bir daha haram ediyorum. Helal etmiyorum. İçim çok dolu bu konuda. 28 Mayıs'ta inşallah Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu seçeceğiz. 2,5 milyon bir fark var, o hiçbir şey değil. Zaten kullanılmayan oylar 8 milyon civarında. Bu zulümden kurtulacak inşallah. Bazıları diyor ya milletvekilleri işte hediye edildi. Benim Genel Başkanım Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu daha dün bir açıklama yaptı, dedi ki ben hiçbir görev almak istemem. Yeter ki bu sistem değişsin diye.” ifadesinde bulundu.