Küçükçekmece Tokat Bereketlispor’da Genel Kaptanlık görevi yürüten Naim Polat, gazetemize yapmış olduğu açıklamasında verilen sözün tutulduğunu belirtti.

İstanbul 1’inci Amatör Ligi 12’inci grupta mücadele eden Küçükçekmece Tokat Bereketlispor’da Genel Kaptanlık görevi yürüten Naim Polat şampiyonluk heyecanını gazetemizle paylaştı.

NAİM POLAT:

“BİRKAÇ TAKVİYEYLE YARIM KALAN HİKÂYE TAMAMLANDI”

Naim hoca açıklamasında “söz verdik, sözümüzü tuttuk. Geçen sene son haftalarda kaçan şampiyonluk hem futbolcuların hem yönetimin moralini çok bozdu. Futbolcular kendi istekleri doğrultusunda takımdan ayrılmadı. Aralarında, ‘yarım kalan hikâyeyi tamamlayacağız, takımı Süper Amatöre çıkartacağız.’dediler. Zaten bu potansiyel futbolcularda vardı, bunu yönetim dâhil herkes biliyordu. Birkaç takviyeyle yarım kalan hikâye tamamlandı.” dedi.

Naim Polat’ın açıklamaları şöyle oldu:

“YÖNETİM BU SEZON İYİ BİR PLANLAMA YAPTI”

“Geçen sezon şampiyonluğu son haftalarda kaçmasından hepimiz çok üzülmüştük daha tecrübeli bir hocanın gelmesine karar verdik. Akın hoca çok istekli, tecrübeli bir hoca olduğundan ben de gelmesinden yana görüş bildirmiştim. Akın hoca da sağ olsun, ‘zaten takım bizim.’ diyerek sahiplenmiştir. Takımı süpere çıkartmak ona nasip oldu. Yönetim bu sezon iyi bir planlama yaptı. Başkanımız İsmail Polat, As başkanımız Sedat Yalçın ve yönetim olarak bakış açınız hep şu oldu, ‘İyi futbolcu bulunur ama hem iyi hem karakterli futbolcu bulmak kolay değil. Bizim oyuncularımız hepsi karakterli futbolcular, biz futbolcuların nereli kim olduğundan çok, formayı giydiğinde verdiği mücadeleye bakıyoruz.’ düşüncesi içerisindeydiler. Sağ olsunlar hepsi terinin son damlasına kadar müthiş mücadele verdiler.”

“BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR”

“Yönetim olarak verdiğimiz sözleri hep tuttuk, takımla abi kardeş ilişkisini öne çıkarttık, kaptanımız Çağlar Karaca da tecrübeli ve kişilikli biri bu dengeyi iyi sağladı, takıma abilik yaptı sonuç geldi. Başarı tesadüf değildir, takımı 1’inci Amatöre çıkarmak bana nasip olmuştu, Süper Amatöre çıkartmak Akın hocama nasip oldu. Futbolculara zaman zaman söylemişimdir, ‘Gol attıktan sonra bir birinize sarılın, ter kokusunu içinize çekin. Daha sonra hey gidi günler deyip hatırlayacaksınız. Takım olmanın tadını çıkarın, verdiğiniz mücadeleden zevk alın.’ dedim. Bunu oyuncularımız sahada yaptılar sağ olsunlar.”

“TOKAT’IMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Tokatlılar tüm renkleriyle takımına sahip çıktı, futbolun sadece bir futbol olmadığını yöre insanı olarak anlamaya başladık. Biz de Tokat’ımızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Bereketlispor Genel Kaptanı olarak Bereketli Belde Belediye Başkanımız Necati Şahin'e, tüm Tokat halkına, Küçükçekmece’de bizi yalnız bırakmayan, destek için gelen çekmece esnafına, bir bardak su veren, bizimle gülüp bizimle üzülen tüm taraftarımıza, Akın hocama, özellikle futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyor, terli alınlarından öpüyorum. Şampiyonluk ve kupa alma törenine tüm dostlarımızı davet etmeye gerek kalmadan bekliyorum. Amatör ruhla Profesyonel sevdayla yolumuza devam edeceğiz inşallah.”