Haber: Arzu Kaymak

 

Tokat Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf Odası Üyesi ilimiz berber ve kuaförleri, Adıyaman Gölbaşı’nda saç kesimi ve kişisel bakım hizmeti vererek gönüllerde yer edindiler.

Oda Başkanı Turan Ulaşlı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve üyeleriyle gerçekleştirdikleri Adıyaman Gölbaşı ziyareti sonrasında verilen hizmetin yüzlerde, gönüllerde oluşturduğu mutluluğu gördüklerini vurguladı.

Adıyaman Gölbaşı Mimar Sinan Ortaokulu’nda Saç kesim ve kişisel bakım için ortam oluşturulduğunu söyleyen Başkan Ulaşlı, buraya gelen çocukların, erkek ve kadınların saç kesimlerinin yapıldığını anlattı.

“Ücretsiz olarak deprem mağduru kardeşlerimize hizmet ettik. Emeği geçen bütün esnaflarımıza teşekkür ederim. Candan Kuaför Rabia Aktaş, Salon Mol Memduha Karaca ve Olcay Uçar, Monaliza Saç Tasarım Nurhan Almak, Nilo Kuaför Nilüfer Ahmadi, Başak Bayan kuaförü Mehmet İşerli, Vizyon Kuaför Dursun Özer, Jön Kuaför Mustafa Yıldırım, Ulus Erkek kuaförü Murat Ulus, Salon Levent Levent Yaman, Şık Makas Erkek Kuaförü Kenan Kabak, Bay Men Erkek Kuaförü Uğur Dönmez, Jest Erkek Kuaförü Semih Çelik Üyelerimiz ve Değerli Ekip Arkadaşlarına Adıyaman Gölbaşı’ndaki hizmetlerinden dolayı şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Ve ayrıca Niksar Belediye Başkanımız sayın Özdilek Özcan’a su temini için desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz.” dedi.