14 Mayıs 2023 seçimlerine sayılı günler kala partilerde aday adaylık başvuruları sürüyor. CHP Tokat İl Başkanlığında yapılan basın toplantısı ile Gülperi Coşar aday adaylığını duyurdu.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan ve 13. Cumhurbaşkanı ile 28. Dönem Milletvekillerini belirleyecek olan Genel Seçimlere saylı günler kala siyasi partilerde aday adaylık yarışı hızlandı. 18 Haziran 2018 seçimlerinde CHP Tokat 5’inci sıra Milletvekili aday olan Gülperi Coşar önümüzdeki seçimler içinde aday adaylığını CHP Tokat İl Başkanlığında yaptığı basın toplantısı ile duyurdu. İl Binasında yapılan Aday Adaylık toplantısına İl Başkanı Murat Yazıcı, Merkez İlçe Başkanı Ender Ergün, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Özdemir, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı, parti üyeleri ve Coşar’ın ailesi ve sevenleri katıldı. Gülperi Coşar konuşmasında, "Siz Değerli Hemşerilerimizin Ankara Yollarına Aşındırmasıyla Hiçbir Zaman Gönlüm Razı Olmayacak Sizlere Özellikle Şunu Söz Veriyorum Ki Tokat’ımıza Farklı Bir Vekillik Anlayışı Getireceğim. Dertlerinizi sorunlarınızı İsteklerinizi Tokat’ta dinleyip Ankara’da çözeceğim. "dedi.

TOKAT'A HİZMET EDEN BİRİ OLACAĞIM

Gülperi Coşar, "biliyorsunuz 14 Mayısta ülkemiz için hayati öneme sahip bir seçim var. Bu seçimde ülkemizin, gençlerimizin çocuklarımızın geleceğini şekillenirken; mevcut iktidarın kutuplaştırdığı, insanların ötekileştirdiği, toplumsal uzlaşıdan uzak kararlar alındığı, hukukun üstünlüğünün hiçe sayıldığı, adaletin yok edildiği, Cumhuriyetimizin kuruluş değerlerine aykırılıkların sergilendiği bir süreç yaşanırken, yine bu süreçten kurtuluşun tek adresi olarak gördüğüm, gönül verdiğim, baş koyduğum Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekili Aday Adayı olduğumu açıklamak istiyorum. Bu mücadelemizde, elini taşın altına koymakta kendini esirgemeyen siz değerli hemşehrilerimizi, mücadelemizin ön saflarında sıkıntılara göğüs germeye hazır sorumluluk almaya aday, hepsi birbirinden değerli aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyor, saygıyla selamlıyorum.” dedi.

ŞEHRİMİZİN SORUNLARI ÇÖZÜMSÜZ DEĞİL

Coşar, “Ben hepimiz, ülkemiz, şehrimiz, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için, varlık için, birlik için, özgürlük için, hizmet için adayım! Maalesef güzel Tokat’ımızın basit sorunlar altında ezildiğini görüyorum! Şehrimizin sorunları çözümsüz değil! Bugün mazlumun adalet isteğini, kadınların haklarını, çiftçinin mahsulünü, işçinin alın terini, eğitimcinin fedakârlığını, köylünün cefakarlığını kısaca toplumun her kesiminin sesini yüreğimize emanet alarak iktidar olma yoluna siz değerli tokatlılar olarak ile yola çıkmış bulunmaktayız. Bu kutlu yolda sizlerin coşkulu desteği ve bitmeyen azmi ile hiçbir kimlik ayrımı yapmadan Tokat’ımızın sorunlarını çözmek ve tarihi kültür akan şehrimizi hakkettiği yere getirmek için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum.” şeklinde konuştu.

DERTLERİNİZİ SORUNLARINIZI İSTEKLERİNİZİ TOKAT’TA DİNLEYİP ANKARA’DA ÇÖZECEĞİM

Geliyor gelmekte olan diyen CHP Aday Adayı Coşar, “herkes için CHP! Tokat halkının hislerine ve beklentilerine tercüman olacak, tuttuğunu koparan güçlü temsilcileri ihtiyacı var. Boş siyasi çekişmelerden uzak toplumsal mutabakat çerçevesinde iş ve aş üretmek istiyorum! Taraflı tarafsız her kesimden alacağım toplumsal desteği hak etmek ve Ankara’ya taşımak istiyorum! Bugüne kadar edindiğim yönetim becerilerim ve tecrübelerimle Tokat’ımızın sorunlarına çözüm olmak istiyorum. Tokat’ımızdaki toplumsal mutabakatın ülkemizin merkezine taşınması gerektiğini düşünüyor ve bu yönde çalışmalar yapılması gerektiğini vurguluyorum. bunu yaparken de siz değerli hemşerilerimizin Ankara yollarına aşındırmasıyla hiçbir zaman gönlüm razı olmayacak sizlere özellikle şunu söz veriyorum ki Tokat’ımıza farklı bir vekillik anlayışı getireceğim. Dertlerinizi sorunlarınızı isteklerinizi Tokat’ta dinleyip Ankara’da çözeceğim. Sıkıntılarınızı şehrimizde, mahallenizde ilçemizde beldemizde köyümüzde ve hatta evinizde dinleyip Ankara’da çözeceğim. Özetle, vekillerin siz değerli milletimin ayağına gitmesi gerektiğine inanmaktayım seçilip Ankara’ya giden değil seçilip Tokat’a hizmet eden olacağım sözlerimi burada noktalarken partime şahsım adına değerli katılımlarınızdan dolayı hepinize sonsuz teşekkür ediyor saygı ve sevgiyle selamlıyorum." ifadelerine yer verdi.

CHP Tokat Milletvekili Aday Adayı Gülperi Coşar’ın konuşmasının ardından İl Başkanı Murat Yazıcı, Gülperi Coşar’ın partisine çok hizmet ettiğini ve Aday Adaylık yolunda başarılar dilerken Merkez İlçe Başkanı Ender Ergün ise, aday adaylığını ilan eden Gülperi Coşar'a başarılar diledi.