* Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi, teşvik ve ödüllendirme faaliyetleri kapsamında, öğretim elemanlarının 2022 yılı içerisinde yaptıkları çalışmalar çerçevesinde öğretim elemanlarına teşekkür belgeleri verildi. 2022 yılı teşvik ve ödüllerine ilk defa "toplumsal katkı" başlığı eklendi. Bu kapsamda 2022 yılı içersinde Fakülte adına farklı paydaşlara yönelik eğitim, seminer ve danışmanlık faaliyetlerine katılan öğretim elemanlarının kayıtları tutularak Dekanlık tarafından takip edildi.

* Eğitim, seminer ve danışmanlık hizmetleri kapsamında öğretim elemanları arasından en fazla katkı sağladığı belirlenen iki öğretim üyesine Fakülte Dekanı Prof. Dr. Refik Balay tarafından teşekkür belgeleri verildi. En fazla katkı sağladığı için belge verilen akademisyenler Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Tokatlı hemşehrimiz Prof. Dr. Ertuğrul Yaman ve Özel Eğitim Bölümü Özel Yetenekliler Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Deniz Akdal oldular.

* Fakülte Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, gerçekleştirilen toplumsal katkı faaliyetlerinden dolayı öğretim üyelerini tebrik ederek, ilerleyen yıllarda yapacakları toplumsal katkı çalışmalarının kalıcı izler bırakmasını temenni etti.