HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 22 - 23 Haziran tarihlerinde Tokat’ta olacak ve bir dizi temaslarda bulunacak.

Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, memleket gezileri kapsamında, 22 ve 23 Haziran tarihleri arasında Tokat’ta, STK ve basın mensupları ile bir araya gelip esnaf ziyaretinde bulunacak.

Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan HÜDA PAR Tokat İl Başkanı Mahmut Kaya, partilerinin Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun 22 ve 23 Haziran tarihlerinde Tokat’ı teşrif edeceklerini belirtti. Kaya, “Sizlerin de bildiği üzere HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, en son yaptığımız 4. Olağan Kongremizden bu yana, yani yaklaşık olarak bir yıldır memleketin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine hemen her ilde ziyaretler gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde hem yerel gündemi hem de ülke gündemini ilgilendirecek meseleleri yerinde ve bizzat gözlemledi. Bu yıl da Tokat’a teşrif edecek olan Başkanımızın gelişini siz kıymetli basın mensupları ile paylaşmaktan sevinç duyuyorum.” dedi. Kaya, Tokat halkını ve basın mensuplarını düzenleyecekleri etkinliklere de davet etti.