İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Tokat Milletvekili adayı Fatih Demirkol vatandaşların istediği bir zamanda bir milletvekiline ulaşılamadığını, bu yüzden ciddi problemler yaşandığını belirterek vatandaşların mağdur olmaması için ve her zaman ulaşılabilir olunması için Tokat'ta TBMM Fatih Demirkol Ofisi açılacağını duyurdu. Fatih Demirkol "Derdi olan Ankara'ya gitmeden işini burada halledecek. Hastası olanın randevusu buradan alınacak, kalacağı yer buradan organize edilecek" dedi.
İYİ Parti Tokat Milletvekili adayı Fatih Demirkol önemli bir konu için harekete geçti. Seçimden sonra Milletvekili olanlara ulaşılmakta zorluk yaşandığını, danışmanlara dahi ulaşılamadığını belirterek Tokat TBMM Fatih Demirkol Ofisi’nin açılacağını belirtti. Açılacak bu ofis ile Tokatlıların bu ofislerde derdini sıkıntısını anlatarak çözüm bulunacağını, ayda 5 gün halk günü yapılarak bir araya gelineceğini taahhüt etti. Fatih Demirkol kafalarda oluşan seçimden sonra bizi unutuyorlar tabusunu yıkarak kolay bir şekilde bir milletvekiline ulaşacaklarını belirterek" Tokat'ta Milletvekilleri bu zamana kadar hep ulaşılmaz oldu. Halk milletvekiline her istediği zaman ulaşamadı. Biz bu algıyı kıracağız. Milletvekili, milletin vekili olmalı ve halk ile iç içe olup ulaşılabilir olmalı dedik. Vatandaşlarımız Fatih Demirkol'u bir telefonla arayarak ya da açacağımız bu ofiste bularak derdini dinleyen Milletin vekilini bulacak. Bizlere kolayca ulaşacaksınız ve derdinizi anlatacaksınız. Size yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bizler halkın içinden Tokatlının derdiyle dertlenen bir anlayışla hizmet edeceğiz. Ankara’da yatan değil şehrinin insanının derdi için Türkiye’nin her yerinde vatandaşına el uzatan bir prensiple çalışacağız. Kimseyi unutmadan istedikleri zaman bizleri bulan Tokatlıların Milletvekili olacağız"dedi.
TOKAT'IN İRADESİ HER YERDE OLACAK
Fatih Demirkol "Tokat için aktif bir siyasetçi olacağım. İnsanlar, onların dertleriyle dertlendiğimi görecek. Tokat’ın milletvekili olduğumuzu ilçelerimizin ve köylerimizin tamamında hissettireceğiz. Bizim kürkçü dükkânımız Tokat. Milletvekili olduktan sonra da buradayım. Biz buradayız, Tokat’ta kalacağız ve hiçbir yere gitmeyeceğiz. Vatandaşlarımızın bizlere direkt olarak ulaşabileceği bir yer haline getireceğimiz bu ofisimizi milletimin vekili olmak adına ve vekiline ulaşabileceği bir köprü olmak adına açılacak. Ulaşılabilir olmak lazım ve bunu göze almayan milletvekili olmamalı. Milletvekili seçilmem halinde, hayata geçirmeyi düşündüğümüz tüm projelerimiz hazır. Bu projelerin tamamı insan odaklı. Klasik çizgide bir milletvekili asla olmayacağım. Halka yakın ve halkın içinde olan bir milletvekili olacağım. Her zaman halkımıza karşı mütevazı olacağım. Halktan kopuk, halkın sorunlarına kulak tıkayan bir siyasetçi olmayacağım. Samimiyet çizgimizi asla bozmadan, halkımıza ve milletimize faydalı olacak hizmetlerin hayata geçmesi için çalışacağım. İYİ Parti teşkilatlarımızla daima diyalog halinde olarak, Tokat'ınızın gelişmesi ve kalkınması için tek vücut olacağız. Ben siyaseti kendim için değil, gelecek nesilleri için yapacağım. Bizim için Tokat'a hizmet önemli. Vereceğiniz oylarla meclise Tokat'ı taşıyacaksınız, Mecliste Tokat'ın iradesi olacak"ifadelerine yer verdi.