(Haber-Foto: Mustafa Işık)

Millet İttifakı’nda yer alan Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti Tokat İl-İlçe Yönetimi Bebek Life Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Murat Yazıcı, İyi Parti İl Başkanı Hakan Karagöllü ve Merkez İlçe Başkanı Arif Er, Gelecek Partisi İl Başkanı Ramazan Başaran, Saadet Partisi İl Başkanı Metehan Bilal Aydın, İl Başkan Yardımcısı Bünyamin Acar, Merkez İlçe Başkanı Selim Işık, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Yüksel Karahan, Demokrat Parti İl Başkanı Kemal Metin ve basın mensupları katıldı. Deva Partisi İl Başkan Vekili Saffet Gülsoy, rahatsızlığından dolayı katılım sağlayamadı.

Kahvaltı sonrasında Saadet Partisi İl Başkanı Metehan Bilal Aydın, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Murat Yazıcı, İyi Parti İl Başkanı Hakan Karagöllü, Demokrat Parti İl Başkanı Kemal Metin, Gelecek Partisi İl Başkanı Ramazan Başaran ve Tokat Milletvekili Kadim Durmaz açıklamalarda bulundular.

İYİ PARTİ İL BAŞKANI KARAGÖLLÜ: “HDP'NİN OLDUĞU YERDE İYİ PARTİ KESİNLİKLE OLAMAZ”

İyi Parti İl Başkanı Hakan Karagöllü, “Sayın Genel Başkanım çıktığı her kürsüde, yaptığı her toplantıda bizim olduğumuz yerde HDP, HDP'nin olduğu yerde İYİ Parti kesinlikle olamaz demekte. Bu söylemlerine karşılık maalesef halkımızın vermiş olduğu bir tercihi vardır. Bu tercihe de saygımız sonsuzdur. Önümüzdeki süreçlerde de politikalarımız veya kendi başarılarımız mutlaka masaya yatırılacaktır. O gün bugün değil. Bugün önümüzdeki seçimde cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu olan seçimimize odaklanıp Türkiye'nin Türk dünyasının son umudu olan bu seçimi hepinizin de yüksek katılımıyla tüm vatandaşlarımızın yüksek katılımlarıyla burada sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu başkan seçmek suretiyle de yeniden güçlendirilmiş parlamenter demokrasiye geçişin ilk adımını atmak için elimizden gelen bütün gücümüzle sahadayız. İnşallah önümüzdeki seçim hayırlara vesile olur.” şeklinde konuştu.