İYİ Parti Tokat İl Başkanlığı’nda milletvekilliği aday adaylığı mesaisi devam ediyor. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için duyurulan aday adaylık başvuruları parti merkezlerinde sürüyor. 
Aday adayları gönül verdikleri parti binalarına giderek başvurularını yapıyor. İl Başkanlıklarında yoğun katılımla milletvekillerin aday adaylıkları başvuruları için mesaisi içerisinde. Tokat İYİ Parti’de başlayan aday adaylığı başvuru sürecinde Psikiyatri Uzm. Dr. Müberra Kulu ve İş İnsanı Ali Karaca, İl Başkanlığı’nda başvurusunu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. 
KULU’DAN VE KARAGÖLLÜ’DEN AÇIKLAMA
İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan Psikiyatri Uzm. Dr. Müberra Kulu ve İş İnsanı Ali Karaca, İl Başkanı Hakan Karagöllü’yü makamında ziyaret etti. Kulu ve Başkan Hakan Karagöllü açıklamalarda bulundu.
TOKAT'IMIZIN DAHA GÜZEL YARINLARA KAVUŞACAĞINA İNANIYORUM
İYİ Parti’de de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Uzm. Dr. Müberra Kulu, “İş İnsanı Ali Karaca ile Tokat Milletvekili aday adayı olarak geçtiğimiz günlerde partimize başvurumuzu yaptık. Bu yolda emin adımlarla ilerlerken, parti üyelerimizin desteği ve dualarıyla yolumuza devam edeceğiz. Tokat'ımızı, ülkemizi daha iyi yerlere taşımak için çıktığımız bu yolda, en büyük gücümüz seçmenlerimiz ve parti üyelerimizdir. Onların desteği ile Tokat'ımızın daha güzel yarınlara kavuşacağına inanıyorum. Bu yolda, önceliğimiz hep birlikte Tokat'ın geleceğine odaklanmak ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmek olacak. Bu vesileyle, sevgi ve saygılarımla tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum ve bize güvenen herkese en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Hep birlikte Tokat'ımızı daha ileriye taşıyacağız.” şeklinde konuştu.
ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMDE HEP BERABER BAŞARACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAMDIR
İl Başkanı Hakan Karagöllü ise, “Partimize olan teveccühler bizleri çok mutlu etmekte. Bu bir hizmet yarışıdır, hizmet yarışının da kutsal olduğunu düşünüyorum. 3 tane evladı olan bir baba olarak, kendi evlatlarımızın gelecekleri için hizmet yarışına giren sayın milletvekili aday adaylarına teşekkürü bir borç bilirim. İnşallah Rabbim hepsine muafiyetler ihsan eder. Hepsinin başarısını görmek yakındır, önümüzdeki seçimde hep beraber başaracağımıza inancımız tamdır. Bütün teşkilatlarımız bu düşüncelerle sahadalar ve aktif siyasetin başladığı günlerde de partimize olan teveccühlerden dolayı mutluyuz. Bu yolda mücadele edecek tüm milletvekili aday adaylarımıza başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.