İyi Parti Tokat İl teşkilatında bugün olağan kongre günüydü.  Selvi Düğün Salonu'nda gerçekleşen kongreye partilililer ve ilin stk temsilcileri tarafından yoğun katılım oldu. 

Saat 11.00'da başlayan kongre 17.00'da bitti. 3 adayın yarıştığı seçimde oy çoğunluğunu Hakan Karagöllü aldı ve İyi Parti Tokat İl Başkanı olmaya hak kazandı. 

“ÖNÜMÜZDE Kİ GÜNLERDE YOĞUN BİR MESAİ SÜRECİMİZ BAŞLAYACAK”

İyi Parti Tokat İl Başkanlığına seçilen Hakan Karagöllü, seçimi takip eden basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başkan Karagöllü, “Bugünün kazananı yok, bugünün kazananı İyi Parti bugünün kazananı Tokat, bugünün kazananı demokrasi oldu. 3 adaylı bir yarış oldu, 3 adaylı bir seçim, diğer siyasi partilerde çok nadir görülen bir durum. Bugün sizlerin de katılımıyla yoğun bir kongre gerçekleştirdik. İnşallah önümüzde ki süreci hep beraber yöneteceğimiz, şeffaf bir yapıyla yönetimde herkesin söz hakkı olacak şekilde, genişletilmiş il istişare toplantılarımızla hep beraber yöneteceğimiz bir dönem başlıyor. Yeni bir dönem, güçlü bir dönem ve aktif bir dönem olacak. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var, bunun için güçlü olmak zorundayız. Bugün seçim bitti ama yarın seçim başlıyor. İnşallah yarın seçim çalışmalarında bütün ilçelerimizle beraber başlatıp aktif bir şekilde sahada elimizden geldiğince gayret göstermeye çalışacağız. İnşallah önümüzde ki süreçte de çok yoğun toplantılar ve çok yoğun bir gündem bizleri bekliyor. Önümüzde ki günlerde yoğun bir mesai sürecimiz başlayacak. Sayın Genel Başkanımıza Tokat’tan sevgiler, saygılar ve hürmetlerimizi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

https://youtu.be/A3hdNFkYBEU