5 çocuk ve 12 torun sahibi 64 yaşındaki Arife Gökçe, uzun süredir müstehcen mesajlar alıyordu. Aynı köyde yaşadıkları Sinan isimli bir adamın takıntısı haline gelen Arife Gökçe, Sinan'dan aldığı mesajlar nedeniyle onun tarafından kaçırıldığı düşünülüyordu. Bahse konu şahıs bugün gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı. Stüdyoda Arife Gökçe’nin oğlu Tayfun Gökçe ve eşi Fikri Gökçe de yer aldı. Müge Anlı Sinan adlı şahsa ilk olarak ‘Arife Hanım nerede?’ diye sordu. Sinan, ‘Vallahi bilmiyorum’ dedi. Sinan, Arife Gökçe’nin ortadan kaybolması ile bir ilgisinin olmadığını söylerken attığı cinsel içerikli mesajları kabul etti; “Eskiden bir cahilliğim oldu. Olmadı demiyorum. Fikri emmi de biliyor bunu. Ben kaybolduğu gün Arife Gökçe’yi özür dilemek için aradım. Fikri emmiyi de aradım. Ben Arife Gökçe’nin numarasını Fikri emmi hastanede iken Almus’ta  almıştım. Arife Gökçe beni gördüğünde sen gairbansın, sefilsin, adam değilsin, erkek değilsin diyordu. Benim de zoruma gitti ve o mesajları attım” dedi.

Tayfun Gökçe, Sinan adlı şahısla birlikte okuduklarını ve Arife Gökçe’nin onun annesi yaşında olduğunu söyleyerek,  “Aynı mesajları tekrar tekrar gönderip duruyorsun sen, anneme, başkasına, kadınlar olmazsa eşlerine, eşleri olmazsa çocuklara musallat oluyorsun. Annem sana oğlum, yavrum yapma etme, gönderme o mesajları demiş. Sen dinlememişsin” dedi.

Müge Anlı itiraf ettirmek için sorduğu soruların yanıtı olarak ‘bilmiyorum’ cevabını aldı. Sinan adlı şahıs hakkındaki tüm iddiaları canlı yayında inkar etmeyi sürdürdü.

Arife Gökçe’nin eşi Fikri Gökçe’nin ısrarları sonucunda Sinan adlı şahıs kendisine mesajları ailenin husumetli olduğu M.K ve K.D isimli şahısların attırdığını söyledi. Sinan, ‘eve üçümüz gittik ama ben bişey yapmadım. Kafasına vurdular bayıldı. Onlar kaçırdı ama nereye kaçırdı bilmiyorum” dedi.

Program bu itirafla sonlandı.