Haber: Murat Çetin

Uluslararası Ersan Turan Kick Boks Organizasyonunun 14.sü bu akşam yapılıyor. Geleneksel hale gelen ve KickBoks Severleri heyecanla, özlemle bekleten organizasyon bu akşam saat 21.00’da Köprübaşı mevkiinde, Belediye Hıdırlık Sosyal Tesislerinin yanındaki açık alana kurulan ringde gerçekleşecek. TV 8,5 kanalı saat 21.00’dan itibaren bu şöleni canlı olarak ekranlara getirecek.

GİRİŞ BİLETLİ

            Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Spor Toto Teşkilatı ve Kick Boks Federasyonunun destek verdiği 14. Uluslararası Ersan Turan Kick Boks Organizasyonunu ring ortamında izlemek için biletli giriş yapılacak. Saat 17.00’dan itibaren giriş noktaları açılacak ve 70 TL bedelle temin edilen biletlerle giriş yapılacak.

            Söz konusu organizasyonda yurt içinde ve yurt dışından gelecek kick bokscular, tarihi Hıdırlık Köprüsüne nazır açık alanda kurulan ringde kapışacaklar. Organizasyon sahibi Ersan Turan “En kaliteli dövüşçülerin olduğu bu organizasyonda çok güzel maçlar izleyeceksiniz.” dedi. Kanal Tokat’ın da öne çıkacağı organizasyon için bilet temin etmek isteyenler, biletix’ten, Ersan Turan Spor Kulubü Ofisinden ve giriş kapılarından anlık giriş esnasında alabilecekler.