Tokat ilinin en gözde, en eski hamamı olan Ali Paşa Hamamı açıldığı ilk günden bu güne Tokat halkına banyo hizmeti vermeye devam ediyor.

Hamam işletme sahibi Mustafa Durmuş gazetemize verdiği kısa açıklamada soğuyan havalarla birlikte artık insanların banyolarda değil daha çok tercihlerini hamamlarda çıkarmaktalar dedi.

Hamam işletme sahibi Mustafa Durmuş; insanlar hamamda vücutlarında gözle görülmeyen ölü hücrelerinden arınması sayesinde bedenleri tamamen tazeleniyor.Hamamların bilinen çok özelliği var. Mesela alınan sıcak banyo ile bir nevi fizik tedavi etkisi oluştuğu için hamamların şifa verdiği bir gerçek. Ali Paşa Hamamında ayrıca sauna bölümü de bulunmakta. İnsanlar saunada kısa sürelerde kendilerini atılan terle birlikte beraber gözeneklerinin açılarak nefes aldığını da hissedeceklerdir dedi. Kış mevsiminde insanlar tamda merkezde bulunan tarihi Ali Paşa Hamamına ne zaman isteseler yıkanma saatleri de çok uygun. Ali Paşa Hamamının iç mekanı, iç dizaynı da çok özenli yapıldığı için gelen müşteriler rahatlıkla banyo almanın keyfi ile memnun olarak ayrılıyorlar dedi.

Hamam işletme sahibi Mustafa Durmuş; Ali Paşa Hamamı her gün sabah 09:00 da hizmete başlar akşam 18:00 a kadar devam eder.Talepler eğer 10 kişi üzeri olursa gece saatlerine kadar banyo yapmak isteyen müşterilerime saatlerini uzatabiliyorum. Saat 22:00 kadar rahatlıkla banyo almalarına imkan sunuyoruz. Ali Paşa Hamamında özel düğün hamamları gece gündüz fark etmiyor. Müşterilerimiz eğer isterlerse rezerve bile yapabilme imkanlarına da sahipler. Düğün günü uzun süre sonra olsa da kaporasını ödediği taktirde o güne gelindiğinde hamamdan özel banyo hizmetlerini titizlikle alma şansını elde ediyor. Müşterilerimize banyo hizmeti konusunda temizlik , hijyenik olma konusunda en iyi şekilde hizmetlerimize devam etmekteyiz dedi.