Çalışma ortamlarının ve spor alanlarının bir üyesi haline gelen Crocs terlikleri, spor giyimleri tamamlama konusunda da çok başarılı. Evden hemen çıkman gereken anlarda, aynı apartman içinde bir başka noktaya giderken, sıcak günlerde ev içinde ve araç kullanırken severek giyebileceğin Crocs terlikleri sayesinde ayaklarında ağrı hissedilmeyecek. 

Crocs terlik erkek giyiminde de çok trend. Kot ve şort kombinlerinde sportif bir hava katan bu terlikler sayesinde erkekler her ortamda rahat adım atabilecek. Tıpkı Crocs kadın terlik modellerinin sunduğu ayrıcalıklar gibi. Şimdi Crocs dünyasına hızlı bir giriş yapalım ve kimler için nasıl terlik tasarladığını detaylıca görelim. Sen de bir çift Crocs giymek istemez misin?  

Crocs Markası Hakkında 

Amerika merkezli olan Crocs firması, ayak sağlığını koruyan terlikleri üretmesiyle tanınmıştır. İlk dönemlerde okul ortamında giymek için tasarlanan bu konforlu terlikler, sevildikçe dış mekanda da kullanılır hale gelmiştir. Crocs terliklerinin hava alan yapısı sayesinde ayakların nefes alması sağlanır ve terleme, koku gibi problemler önlenir. 

Pek çok kişiye hitap eden Crocs markası, rahatlığı ve konforu düşünen kişilerin ilgisini senlerdir çekmeyi başarmıştır. Bu terlikleri bir defa giyen başka terlikleri giymek istemiyor. Araç başında, ev ortamında, yürüyüş yaparken çok rahat kullanım imkanı tanıyan Crocs terlikleri istediğin anda rahatça çıkarabileceğin yapıya sahip. 

Firma, Amerikan öğrencilerin okullarda ergonomik bir terlik giymesi için tasarladığı ürünleri çok geçmeden dünyanın birçok noktasına ulaştırmıştır. Öyle çok sevilmiştir ki bebekler için üretimi ve yetişkinler için terlik üretimi hız kesmeden devam etmektedir. 

Sen de kendin için bir Crocs terlik almak istersen, bütçe dostu rakamlarla alışveriş yapabileceğin eçantaya uğrayabilirsin. Burada seni bekleyen onlarca modelde ve pek çok numara seçeneğinde Crocs erkek terlik modelleriyle kadın terlik seçenekleri seni bekliyor olacak.

Crocs Terlik Modelleri

Burnu Kapalı Crocs 

  • Crocs’un en sevilen modellerinden biri olan burnu kapalı terlikler hem kadınlar hem de erkekler için enfes bir terlik modeli.
  • Ayağın terlemesini önleyen hava delikleri sayesinde her mevsim ayaklar nefes alabiliyor bu modellerde.
  • Yürüme esnasında ayaklara toz ya da taş girmesini de önleyen ergonomik ürünler, her mevsim severek kullanılan ürünler arasında. 

Parmak Arası Crocs 

  • Crocs parmak arası terliklerini en sıcak illerde yaşayanlar için özenle tasarladı.
  • Yaz günlerinin kavurucu sıcaklarında ayaklar rahat etsin diye bir terlik arıyorsan aradığın ürün Crocs parmak arası terlik!
  • Temizlenmesi ve kullanımı kolay olan bu terlikleri her ortamda rahatça giyebilirsin. 

Kışlık Crocs 

  • Yumuşacık iç yüzeyleri olan kışlık Crocs terlikleri, pamuk dolgulu olmasıyla en soğuk günlerde ayaklarını ısıtacak.
  • Burnu kapalı olan bu modeller, evde ve dışarıda çorapla giymek için de uygun.
  • Ayaklarını sıcak tutarken koku ve terleme durumunu da engelleme özelliği mümkün. 

Çocuk Crocs Terlikleri 

  • Crocs firması, çocukların da ayaklarını düşünerek tasarladığı minik Crocs terliklerini birçok renkle sunuyor.
  • Minik ayaklar özgürce yürüsün ve hareket etsin diye ortopedik taban tüm modellerde uygulanıyor.
  • Kız ve erkek çocuklarının ilgisini çekecek Crocs modelleri herkes için eçantada! 

Çift Kemerli Crocs 

  • Çift kemerli Crocs modeller, parmakların ön kısımda açıkça göründüğü terlik modelleridir.
  • Bu terlik modeli sayesinde birçok kombin yapılabilir. Özellikle de plaj ortamlarında çok kullanışlıdır.
  • Herkese hitap eden renkleriyle kendini gösteren kemerli Crocslar, bu yaza damgasını vurmaya hazır! 

Kombinlerde Crocs Terlik Kullanımı 

Crocs terlikleri öylesine rahat ki; birçok kombinde yer vermek isteyeceksin. Gün içinde markete ya da gezmeye giderken tarzına hitap eden Crocs’u alıp keyfine bakabilirsin. Bu terlikleri hangi kombinlerde kullanacağını merak ediyorsan sana bazı kombinleme fikirlerinden bahsedelim: 

  • Yaz kombinlerinde terlik kullanmak için Crocs kusursuz bir seçim olacak senin adına. Çünkü sıcaklarla mücadele edebilmen için böyle rahat bir terlik giymelisin.
  • Şort ya da etekle beraber yazlık Crocs modellerini kullanabilirsin.
  • Şöyle bir çevrede yürüyüş yapayım dediğin anlarda tayt ya da eşofmanla birlikte Crocs giyebilirsin.
  • Sosyal mekanlara giderken gömlek, jean ya da tişört kombini yaparsan Crocs ile rahat adımlar atabilirsin.
  • Sahilde, plajda ve havuz keyiflerinde Crocs kullanarak anında suyu kurutma özelliği olan terliklerle güne devam edebilirsin.
  • Elbise altında da çok cool duran Crocs terliklerini sportif ve rahat hissettiğin pek çok kıyafetle beraber giyebilirsin. 

Crocs Terlikleri Nasıl Seçilir?

Ayağına göre bir Crocs seçmek için alışveriş anında bazı kriterleri gözden geçirmen gerekir. Sana bu konuda yardım etmek adına bazı püf noktalarından bahsedelim istiyoruz. 

  • Crocs seçerken ayak numarana eş numara seçmelisin. Bu modeller dışarıdan biraz büyük görünebilir. Ancak iç kalıbı tam numarana göredir.
  • Eğer sadece kış günlerinde Crocs giyeceksen içi yünlü kışlık modelleri alabilirsin. Bu modeller sayesinde ayakların hiç üşümeyecek.
  • Renkleri ise cinsiyete göre değil tarzına göre seçmelisin. Sen hangi rengi kullanırken mutlu olacaksan; o Crocs rengi senin olmalı!
  • Parmakların Crocs içinde rahat etmeli. Denediğinde parmakların sıkışıp kaldıysa; bir büyük numarayı almalısın. 

Crocs Terlikler Nasıl Kullanılır? 

Crocs terliklerini çorapla yahut çorapsız giyebilirsin. Hava durumuna ve mevsim şartlarına göre hareket edebilirsin. Bu terliklerin kemeri bulunur. Kemer ise bileğinden destek alarak ayakkabının çıkmasını önler. Eğer terlik giymeye alışık değilsen; bir süre bilekteki kemeri açıp kullanabilirsin. 

Crocs terliklerini renklendirmek ve süslemek için Crocs terlik süsü alabilirsin. Bu süsler meyve, emoji, hayvan figürleri ile karşına çıkabilir. Pek çok Crocs terlik süsünü eçantada uygun fiyatla bulabilirsin. Süsleri terliğe takıp daha neşeli ve dikkat çeken bir terlik oluşturabilirsin. Ayrıca moduna göre süsleri ekleyip çıkarabilirsin. 

Crocs Terlikleri Ne Kadar? 

Crocs terlikleri Türkiye’ye ithal gelen ürünlerdendir. Bu nedenle etiketleri birçok kişiye yüksek gelebilir. Ancak en uygun rakamlarla Crocs almak mümkündür. Nasıl mı? eçanta sayesinde! Orijinal ürün garantisi sunan bu platformda onlarca Crocs modeliyle tanışmak için geç kalma! 

Piyasa ortalaması incelendiğinde bir çift Crocs için yaklaşık 600 TL ödeme yapman gerekebilir. Kışlık ve yazlık modeller arasında fark olacağı için; bu fark Crocs terlik fiyat bilgilerine yansıyacaktır. Crocs terlik kadın ve erkekler için hemen hemen aynı fiyatlarla satışa çıkmaktadır.

Orijinal Crocs Nasıl Anlaşılır?

Firmanın orijinal ürünlerini sahtelerinden ayırmak artık çok kolay. Eğer Crocs terliklerinin orijinal olup olmadığını merak ediyorsan şu özelliklere dikkat edebilirsin: 

  • Gerçek Crocs inanılmaz derecede hafiftir. Ayakta ağırlık hissettirmez.
  • Terlik üzerinde markanın logosu kaliteli şekilde yer alır.
  • Terliklerin alt kısmında China, Wietnam veya Bosnia yazabilir. Bu yazılar üretim yerlerini temsil etmektedir.
  • Gerçek Crocs terliklerinin tabanına baktığında yan çevirip “boulder,colorado” yazılarını aramalısın. Mutlaka virgül bulunmalıdır. Kelimeler arasında nokta ya da diğer işaretler varsa; o ürün orijinal değildir. Bu bilgiler sayesinde elindeki terliğin orijinal olduğundan emin olabilirsin.