(Haber: Murat Çetin)

 

Ligin ilk yarısını alt sıralarda tamamlayan ve ikinci yarı ile müthiş bir çıkış yakalayıp son beş maçtır galip gelen Merkür Holding Erbaaspor, Efeler 09 Futbol Kulübü ile oynayacağı müsabakanın son antrenmanını yaparak cuma gecesi karayolu ile Aydın’a hareket etti.

Kadrosunda iki sakat ve üç tane cezalı oyuncusu olmadan bu müsabakaya giden takımımızda her şeye rağmen umut hakim.

Teknik Direktör Namık Altunsoy ekibine güvendiğini, sakat ve cezalıların olmasının bu işin bir gerçeği olduğunu, onun İçin takımların kadrosunun 25-26 oyuncudan oluştuğunu belirterek “tabii ki özellikle sakat oyuncularımızın durumu bizi çok üzdü, hem sakat hem de cezalı oyuncularımızın yerine görev alacak oyuncularımızın da sahadaki görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inancım tamdır. Efeler maçından puanlar veya puan ile dönmek istiyoruz.” dedi.

Merkür Holding Erbaaspor üst üste çıkacak olduğu bu ikinci deplasman maçını da kazanırsa play off için en ciddi adaylardan birisi olacak. Müsabaka pazar günü saat 14.00’de Aydın Adnan Menderes stadyumunda oynanacak. Yöredeki hemşehrilerimiz destek için kulüp tarafından maça davet edildi.