12 Aralık 2019 tarihinde Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi Tokat Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Mert Hüseyin Bozdemir getirildi. Geçtiğimiz günlerde Ankara Genel Merkezi’nde gerçekleşen atamada Mert Hüseyin Bozdemir, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun elinden Yetki Belgesi alarak görevine başladı. Genç Başkan Bozdemir, Gelecek Partisi çatısında olduğu için mutlu olduğunu ifade ederken Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’dan övgü dolu sözler sarf etti. Geçen hafta Ankara'ya gittiklerini ifade eden Gelecek Partisi Tokat Gençlik Kolları Başkanı Mert Hüseyin Bozdemir, “Gelecek Partisi Genel Merkezimizi ziyaret ettik. Orada Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'yla yapmış olduğumuz güzel görüşmelerimiz oldu. Çok sıcakkanlı, çok dürüst çok güzel politikaları olan bir insan olduğunu öğrendik.” dedi.

AHMET DAVUTOĞLU'NUN ÇOK ILIMLI, ÇOK SEVECEN, ÇOK GÜZEL BİR YAKLAŞIMI VARDI

Gelecek Partisi Tokat Gençlik Kolları Başkanı Mert Hüseyin Bozdemir sözlerinin devamında, “önceden gördüğümüzde hani devlet adamı, başbakanlık yapmış, üç kere hükümet kurmuş bir başbakanın böyle ilişkileri güzel olacağını düşünmüyorduk. Makamına gittiğimizde sohbetler gerçekleştirdiğimizde gerçekten Sayın Ahmet Davutoğlu'nun çok ılımlı, çok sevecen, çok güzel bir yaklaşımı vardı. Bu da bizi tabii ki çok heyecanlandırdı. Çok iştahlı çalışmamızı sağladık. Bir de Gelecek Partisi'ne girdiğimizde seçimin sadece Anadolu'dan ibaret olmadığını gördük. Diğer illeri, İl Başkanlarımızı, İl Gençlik Kolları Başkanlarımızla da konuşmaları yaptığımızda inanılmaz bir heyecan vardı. Biraz abartılı olacak ama çok güzel bir özgüvenimiz var. Bu da seçimlere pozitif yansıyacağını düşünüyoruz. İnşallah devletimiz, milletimiz adına çok güzel günler göreceğiz.” dedi.

TÜRKİYE'NİN GERÇEKTEN DEĞİŞİME İHTİYACI OLDUĞUNU GÖSTERECEĞİZ

Tokat özelinde gazeteci camiasından memnun olduklarını hatırlatan Bozdemir, “hiç ayrım yapılmadan çok güzel demeçler verebildiğimiz, rahat konuşabildiğimiz bir ortam bizlere verdiğiniz için size de çok teşekkür ederiz. Tokat'ta öncelikle bizim hedefimiz belli noktalarda Ramazan'da akşamları semaver yakıp stantlarımızı açıp orada kendi yönetimimizle şu anda alt kadromuz, kendi yönetimimizle İl Gençlik Kolları Başkanı olarak kendimin de başında durduğu güzel bir stant açıp orada gençlerimizle buluşacağız. Tabii her kesimden insanı kabul edeceğiz. Sadece gençlerimiz değil Herkese görüşmelerimizi yapacağız. Türkiye'nin gerçekten değişime ihtiyacı olduğunu göstereceğiz. Şimdi gençlerle iletişim kuruyoruz. Ben kendimle üniversite öğrencisiyim. Gençlerle iletişim kurduğumuzda mevcut yönetimin değişmesi, diktatörlüğün gitmesini isteyen gençlerimizin çoğunluğu yüzde seksenlere varmış durumda.” dedi.

GENÇ SEÇMENLER MAĞDUR EDİLMEMESİ GEREKİYOR

Gelecek Partisi Tokat Gençlik Kolları Başkanı Mert Hüseyin Bozdemir, “Ülkemizin başından böyle bir deprem felaketi geçti. Bu deprem felaketinde gerçekten ülkemiz çok büyük bir yara aldı. Bu enkazdan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘bir yıl içinde konutlar dikeceğiz.’ dedi. Ama bu enkazdan, bu hükümetle, bu ülke yirmi sene daha kendine gelemez. Bu ülkenin değişmesi lazım. Yeni Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun da dediği gibi konutları en kısa zamanda ücretsiz bir şekilde halkımıza geri vermek istiyoruz. Gençlerle ilgili planımız inşallah, üniversite sürecine şu anda deprem için memleketimde olan öğrenci vatandaşlarımızın üniversite sürecinde kendi illerinden ayrılıp, farklı illere geldiğinde bunlar için tekrardan bir ikamet adresi değişikliği sürecinin başlamasını istiyoruz. Aksi takdirde durumu olmayan, depremde yara almış insanların bir de deprem psikolojisiyle tekrar kendi memleketine gidip oy kullanmama olasılığı çok yükseliyor. Bu da iktidarın belli başlı oyunlarından biri olabilir. Üniversitelere açıp bu insanları oy kullandırmama. Yani genç kesimler oy oranını kullandırmayıp kendi çıkarları gibi kullanacaklar.” dedi.