Tokatlı resim öğretmeni Metin Durmuş, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde 81 ilden gelen öğretmenler arasında Tokat’ı temsil eden öğretmen olarak bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’le buluşan öğretmenler başarılarından ötürü tebrik edildiler.

TOKAT’TAN METİN DURMUŞ ÖĞRETMEN ANKARA’DAYDI

            Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve beraberindeki 81 ilden gelen öğretmenlerle buluştu. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop da Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve 81 ilden öğretmenleri kabul etti. Tokat merkezde, Şehit İbrahim Doğan Ortaokulu’nda kadrosu bulunan Metin DURMUŞ, Ankara’da gerçekleştirilen törenlerde, 81 İlin yılın öğretmeni arasında Tokat’ı temsil etti.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerle buluşmasında yaptığı konuşmada, ülkenin dört bir yanındaki meslektaşlarını temsilen Öğretmenler Günü etkinliklerine katılan öğretmenlerle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Değerlendirme Komisyonu tarafından mesleki çalışmalarıyla farkındalık yaratan, çevresiyle iyi ilişkiler geliştirerek toplum tarafından takdir edilen, gerçekleştirdiği faaliyetler ile hem mesleki çevresinin hem de çocukların kaliteli çalışmalara erişimine katkı sunan, görev aldığı projelerle ve komisyon görevleriyle hem yerelde hem de ulusal çapta eğitime katkı sunduğu belgelenen öğretmenler başarılarından dolayı tebrik edildiler.