Göreve geldikleri tarihten itibaren Turhallılarla sürekli hemhal içerisinde olduklarını, sorunları yerinde tespit ettiklerini ve çözüm yolu aradıklarını kaydeden MHP Turhal İlçe Başkanı Yusuf Bayın, “Köylerimizi ziyaret ettik, sorunları yerinde dinledik. Turhal’da pazarları, işletmeleri, fabrikaları gezdik. İşletmecilerimizle, işçilerimizle görüştük. Her kesimin sıkıntılarına çözüm üretme noktasında İl Başkanımız Mustafa İpek ve Milletvekilimiz Yücel Bulut ile istişare halinde olduk. Başkanımız ve Milletvekilimizin bizlere verdiği desteğe ayrıca teşekkür etmek isterim” dedi.
SORUNLARI RAPORLAŞTIRDIK
Turhal’ın aynı zamanda bir tarım kenti olduğunu, doğal afetlerin sık sık yaşandığını kaydeden Yusuf Bayın, Afetten etkilenen Kazova bölgemize gidip vatandaşlarımızın yaralarını sardık. Maddi zararlarını tespit edip yanlarında olduk. Tespit ettiğimiz sorunları raporlaştırarak Milletvekilimize ilettik” şeklinde konuştu.
İŞÇİLERİN SIKINTILARINI GÜNDEMDE TUTTUK
Çalışanların yanında olduklarını kaydeden Bayın, Antimuan “Madeni işçi çıkartma problemini meclise taşıdık. Makina Fabrikası yeniden eski istihdamına kavuşması için konuyu meclise taşıdık” dedi.
Kentsel dönüşümdeki sıkıntıları da dile getirdiklerini sözlerine ekleyen Yusuf Bayın, Camiikebir - Kova mahallesinin Kentsel dönüşüm problemini de meclise taşıdıklarını söyledi. Bayın açıklamasının sonunda şunları söyledi:
CANLA BAŞLA MÜCADELE VERİYORUZ
“Hemşerilerimizin mutlu günlerinde ve acı günlerinde yanlarında olup sevinçlerine ortak olup acılarını paylaştık. Göreve geldiğimiz gün itibariyle canla başla mücadele eden kardeşlerime, ağabeylerime ve yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bizlere güvenip desteklerini esirgemeyen tüm Turhallı hemşerimize şükranlarımı sunuyorum.”