(Haber-Foto: Mustafa Işık)

Yüzyılın seçimi olarak adlandırılan 13’üncü Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem Milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti Milletvekili adayları saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son haftalara girildiği bu günlerde Ak Parti Tokat 4’üncü Sıra Milletvekili Adayı Ecz. Adem Dizer, İl Özel İdaresi’ndeki seçmenleri ziyaret etti. Ziyareti takip eden internet sitemiz muhabiri Mustafa Işık’a değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Adayı Dizer, kapı kapı gezerek çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Dizer, yüksek bir oyla tekrar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı halk iktidara seçeceğini söyledi. Büyük İstanbul mitingini de değerlendiren Ecz. Adem Dizer, CHP’li Özgür Özel’i ise, HÜDA-PAR’la ilgili açıklamasını sert bir dille eleştirdi. Ak Parti Tokat 4’üncü Sıra Milletvekili Adayı Ecz. Adem Dizer, “14 Mayıs 2023’te yapacağımız cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için arazideyiz. Koşturuyoruz. 29 gündür Tokat'ımızın her bir noktasında iller, ilçelerimizde, beldelerimizde, köylerimizde, mahallelerimizde kapı kapı gezerek bir çalışma yapıyoruz. Elhamdülillah gördüğüm şu, milletimizin muhteşem bir teveccühü var. Hem cumhurbaşkanımıza hem AK Parti'mize. İnanıyorum ki hem Cumhurbaşkanımız hem partimiz inşallah Türkiye genelinde de en yüksek oyu alarak tekrardan iktidarı devam ettirecek. AK Parti'miz de en yüksek milletvekili sayısıyla da parlamentoda temsil edilecek. Ben buna inanıyorum. Gördüğümüz bu. Hem bunun Cumhurbaşkanımızın yaptığı mitinglerden görüyoruz hem de arazide bizim yaptığımız çalışmalardan görüyoruz. Milletimize yıllardır hizmet eden, 21 yıldır hizmet eden, hizmet ve eser siyaseti yapan bir cumhurbaşkanı ve onun yol arkadaşlığı olarak bu teveccühü görmekten de büyük memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

“ÇOK YÜKSEK BİR OYLA CUMHURBAŞKANIMIZI TEKRAR SEÇECEĞİZ”

7 Mayıs Pazar günü yapılan büyük İstanbul Mitingi hakkında değerlendirmede bulunan Ak Parti Tokat 4’üncü Sıra Milletvekili Adayı Ecz. Adem Dizer, “Bunu ben Cumhurbaşkanımızı, milletimizin sahip çıkması olarak değerlendiriyorum. Çünkü Cumhurbaşkanımız sadece Türkiye'nin değil, ümmetin de ümidi. Bütün mazlum coğrafyaların ümidi, bu etki, bu etki artık katlanarak artıyor ve bunun da tezahürü İstanbul mitinginde biz gördük. Milletimiz Cumhurbaşkanına sahip çıktı. Her zaman sahip çıktığı gibi bu sefer alanlarda da gösterdi ve sahip çıktı. Yapılan mitingCumhuriyet tarihlerinin en yüksek katılımının içinde oldu. Allah'a şükürler olsun. O alan göründüğü kadarama yüz binlerce kişi de alanın dışında o alana akıyordu, yollardaydı, trafik kilitlenmişti artık. Bu muhteşem teveccüh şunu gösteriyor ki 14 Mayıs 2023 seçimleriyle seçimlerini muhteşem bir zaferle finalini yapacağız biz. Biz buna inanıyoruz. Öyle tartışmaya mahal vermeyecek şekilde çok yüksek bir oyla cumhurbaşkanımızı tekrar seçeceğiz. Milletimizin teveccühü bir de şu. Şundan dolayı,yürüdüğümüz bu yolda biz millete hizmet ediyoruz. Çalışıyoruz, çabalıyoruz.Ama aynı zamanda bu ülkenin başına bela olmuş 40 yıllık bir terör örgütü vardı. Biz onun belini kırdık. Darmadağın ettik onları. Ama bugün geldiğimiz noktada birileri bunlarla kol kola yürüyor. Milletimizin de onlara bir cevabıdır, bu aynı zamanda. Milletimiz asla terör örgütleriyle kol kola gezenlere müsaade etmezler. Cumhurbaşkanımızın yanında dimdik, o yüzden duruyorlar. Bu da onu gösteriyor.” şeklinde konuştu.

“ÖZGÜR ÖZEL HDP'YLE YEŞİL SOL PARTİ'YLE, PKK'YLA NASIL KOL KOLA GİRMİŞ ONU AÇIKLASIN SONRA LAF SÖYLESİN”

Ak Parti Tokat 4’üncü Sıra Milletvekili Adayı Ecz. Adem Dizer,HÜDA-PAR her zaman devletinin bayrağını, milletinin yanında olmuş bir parti olduğunu ifade ettiği sözlerinde, “Onların kol kola gezdiği PKK güdümlü partilerden aldıkları suflelerle bunu konuşuyorlar. Önce Özgür Özel Bey HDP'yle Yeşil Sol Parti'yle, PKK'yla nasıl kol kola girmiş onu açıklasın sonra laf söylesin.”açıklamasında bulundu.