Haber-Foto: Bekir Binbaş

 Minik kalpler Öğretmenler Gününde çok sevdikleri öğretmenlerine hazırladıkları pasta ve hediyeler ile sürpriz yaptı.

 

Başarılı eğitimiyle göze çarpan Tokat Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından okunan şiirler ile devam etti.

DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ

Kutlamanın ardından Tokat Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu,  E şubesi ana sınıfı öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerine unutulamayacak bir sürpriz yaptılar. Minik öğrenciler velileri ile birlikte hazırladıkları pasta ve hediyelerle sınıfa girerek sınıf öğretmeni Mehtap Yarar Özgül’ü şaşırttılar.

Hep bir ağızdan ‘Öğretmenler Günün kutlu olsun canım öğretmenim’ diyen öğrenciler koşarak öğretmenlerine sarıldı. Anasınıfı öğrencilerinden Melisa Binbaş'ın  "GÜLER YÜZLÜ ÖĞRETMENİM" adlı şiirini okunmasından sonra miniklerin sürpriz ve kutlama karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Mehtap Öğretmen duygu dolu anlar yaşadı. Mehtap Yarar Özgül, çocuklara sarılarak bu güzel sürpriz için teşekkür etti.

“ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLIYORLAR”

Veli Kadriye Binbaş, "Mehtap Öğretmenimize çocuklarımızı böyle güzel yetiştirdiği için teşekkür etmek istedik. Geleceğimizin mimarı çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizi yılda bir kez de olsa hatırlamak çok önemli. Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. Hem bizleri, hem de çocuklarımızı yetiştirip geleceğe