14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Tokat'ta Anavatan Partisi’nden 46 yaşındaki İnşaat Teknikeri Mustafa Himmetbeyoğlu, il binasında Milletvekili aday adayı olduğunu düzenlenen basın toplantısında duyurdu. “Sensiz Olmaz” sloganıyla Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Himmetbeyoğlu, milletvekili olması durumda tüm ezberleri bozacaklarını belirtti. Mustafa Himmetbeyoğlu, “büyük bir üzüntü ile karşıladığımız Ramazan Ayı, dünyaya, ülkemize ve milletimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Birliğimiz ve beraberliğimiz Ramazan Ayında daim olur inşallah.” dedi.

28’İNCİ DÖNEM ANAVATAN PARTİSİ TOKAT MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYIYIM

Tokat Anavatan Partisi’nden Milletvekili aday adayı olan İnşaat Teknikeri Mustafa Himmetbeyoğlu, “Ülkemizin bulunmuş olduğu bu zor günlerde “Sensiz Olmaz” sloganıyla çıktığımız bu yolda bizler de elimizi taşın altına koymak için ve ülkemizin kalkınması, bu aziz milletimizin daha sağlıklı huzurlu, mutlu ve istihdam içerisinde bir ülkede yaşayabilmesi, bütün sorunları demokrasi yolunda çözülmesi için 28’inci dönem Anavatan Partisi Tokat Milletvekilliği Aday Adaylığımı açıklıyorum.” şeklinde konuştu. MİLLETVEKİLİ OLDUĞUMUZDA TÜM EZBERLERİ BOZACAĞIZ

Mustafa Himmetbeyoğlu açıklamasını sonlandırırken “Kurucu Genel Başkanımız ve 8’inci Cumhurbaşkanımız rahmetli Turgut Özal’ın dediği gibi, ‘Halka Hizmet, Hakka hizmettir.’ anlayışıyla çıktığımız bu yolda, bu zamana kadar her daim halkımızın yanında olduk, bundan sonra da her daim yanlarında olacağız. Allah nasip ederse ve Tokatlı vatandaşlarımız teveccüh görürse milletin vekili olduğumuzda sizler aracılığıyla söz veriyoruz, tüm ezberleri bozacağız. Anavatan Partisi’nde aday olduğumuz kesinleştiği zaman bir basın açıklamasıyla ezberlerin nasıl bozulacağını ve partimizin projelerini paylaşacağız. Şimdiden destekleriniz için İl Başkanlığımıza, Teşkilatımıza, bu yolda bizimle yürüyecek tüm dava arkadaşlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.