(Haber: Arzu Kaymak)

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, yeni eğitim öğretim yılı yaklaşmakta iken yüksek öğretimde ihtiyaç duyulan yurtların son durumuna dair 81 İl’deki yetkililerle video konferans aracılığıyla toplantı yaptı. Söz konusu toplantıda İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu da bulundu.

            Bakan Mehmet Kasapoğlu söz konusu toplantıya dair duyurusunu twitter hesabından yaptı ve “Yurt altyapımız büyüyor. Yeni yatırımlarımız eylül ayına hazırlanıyor.” Mesajı verdi. Bakan Kasapoğlu bilgilendirmesinde “İçişleri Bakanımız sayın @suleymansoylu'nun ev sahipliğinde, 81 il valimiz ile şehirlerimizdeki son durum hakkında önemli bir toplantı gerçekleştirdik.” İfadelerine yer verdi.

            Tokat Valiliği de söz konusu toplantıyı sosyal mecra hesaplarından duyururken “Valimiz Numan Hatipoğlu, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu başkanlığında VKS üzerinden üniversite öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarının değerlendirildiği toplantıya katıldı.” bilgisini paylaştı. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu’nun yanında İl Jandarma Komutanı Albay Bahri Bostancı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger, Emniyet Müdür Yardımcısı da bulundu.