Haber: Arzu Kaymak 

Çizgi Kitap Kırtasiye’nin sponsorluğunda Tokat Milli Eğitim Müdürlüğü bilgisi dahilinde tertip edilen Ödüllü Resim Yarışması kamuoyuna duyuruldu. Proje sahibi Deniz Büyükbalya, projesine sponsorluğunu Çizgi Kitap Kırtasiye’nin üstlendiği Ödüllü Resim Yarışmasında, İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinden “ÇOCUK GÖZÜYLE TOKAT” formatında resimler çizmeleri isteniyor.

İlkokul ve ortaokul (1,2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflar) öğrencilerine yönelik düzenlenen ve teması “ÇOCUK GÖZÜYLE TOKAT” olan ödüllü resim yarışmasında Tokat'ın tarihi eserleri, coğrafi özellikleri, manzaraları, kültür ürünleri öne çıkarılacak.

Mili Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılacağı yarışmada 1.lik ödülü 1.000 TL, 2.lik ödülü 750 TL, 3.lük ödülü 500 TL açıklandı. Öğrencilere “Hayalindeki Tokat’ı Resmet” denilen “Çocuk Gözüyle Tokat” resim yarışmasına son katılım tarihi 05 Mayıs 2023 günü olacak. Detaylı bilgi Behzat-ı Veli İmam Hatip Ortaokulu’nda Deniz Büyükbalya’dan alınabiliyor, başvurular da okula yapılıyor.