Bölgesel Amatör Ligi 4’üncü grupta ki temsilcimiz Niksar Belediyespor, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Samsun Büyükşehir Belediyespor maçın hazırlıklarını sürdürüyor. İlçe stadında Onur Karalı liderliğinde ki Sarı-Kırmızılı ekip, 3’üncü Lig için mücadele verirken hata yapmadan yolunu devam etmesinin planı içerisinde. Lider Tokat Belediye Plevnespor’un 3 puan gerisinde olan Niksar ekibi kalan maçları kazanarak Play-Off’lara avantajlı girmek istiyor. Çarşamba günü önemli bir deplasmana çıkacak olan Onur Karalı’nın öğrencileri sıkışan ligde, antrenmanlara sıkı çalışıyor. 

ONUR HOCA’DAN AÇIKLAMA 

Niksar Belediyespor Teknik Direktörü Onur Karalı, Pazar günü İlçe Sahasında ligin kaliteli takımlarından Karasamsunspor’u 4-0 yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Karalı, “Çarşamba günü deplasman da oynayacağımız zorlu Samsun Büyükşehir Belediyespor müsabakasına bugün yaptığımız antrenmanla tamamladık.” dedi.

BU GRUPTA BİZİM KADAR KOŞAN TEMPOLU OYNAYAN HİÇBİR TAKIM YOK

Karalı, “tek eksiğimiz son maçta enteresan bir kararla kırmızı kartla oyundan atılan Abdulkadir Kaplan dışında tam kadro samsun deplasmanına hareket edeceğiz. Bu sene özellikle iç saha müsabakalarında atanan hakemlerin ilk BAL Ligi müsabakalarına çıkmalarını da hayretlikle karşılıyorum. Karasamsunspor maçında 3-0 öndeyiz ve dakika 65'de forvet oyuncum Abdulkadir Kaplan yardımcı hakemin uyarısıyla oyundan atılıyor. Futbol  yaşantısı boyunca ilk defa kırmızı kartla dışarı atılması üzücü bir durum.  Bu grupta bizim kadar koşan tempolu oynayan hiçbir takım yokken rakiplerimizin eksilmemesi tam tersine anlamsız şekilde, kendi oyuncu grubumun eksilmesi ve her müsabakada aleyhimize kararlar verilmesinin bir yerde son bulacağına inanıyorum. Biz sahanın içinde kazanmak için her şartları zorluyoruz. Ligin sonunda hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum.” açıklamasında bulundu.