Tokat Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Özdemir ve engelli ve yaşlı hizmetleri biriminden sorumlu Şube Müdürü Osman Erdem ile birlikte ilimizde hizmet veren Özel Hayat Bakım Merkezini ziyaret etti.

Tokat Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Özdemir, Özel Hayat Bakım Merkezinde kalan engellileri ziyaret etti. Öncelikle Kuruluş Sorumlu Müdürü Musa Toray'dan kuruluş çalışmaları hakkında bilgi alındı. Yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra kuruluşta kalan engelliler tek tek ziyaret edilerek, engelli bireylerle sohbetler gerçekleştirildi. Özdemir, bakım merkezi sakinlerinin geçmiş Kurban Bayramlarını kutlayarak, kendilerinin bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Akabinde kuruluş içerisinde engellilere hizmeti için kullanılan alanlar denetlendi.

Ziyaretinde Tokat Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Özdemir ve Şube Müdürü Osman Erdem, kuruluş çalışanlarını ziyaret ederek onlarında bayramlarını kutladı. Çalışanlarla bir araya gelen Özdemir, "Engellilerimizin daha rahat bir hayat sürdürebilmeleri için devletimiz tüm imkanlarını kullanmaktadır. Sizlerde bu yolda canla başla çalışmalar gerçekleştirmektesiniz. Yaptığını iş maddi olarak dünyanızı manevi olarak da ahretinize yatırım niteliği taşımaktadır. Engellilerimizin ve yakınlarının hayır dualarını almak yaptığınız işte en büyük ödüldür. Gördüğüm kadarıyla da bu ödülü almış olmanın gururu ile işlerinizi yürütmektesiniz. Hepinize tek tek teşekkür ediyor, işlerinizde kolaylıklar diliyorum." dedi.

Ziyaret kuruluş yöneticileri ile yapılan görüş alışverişi neticesinde sonlandırıldı.