(Haber-Fotoğraf: Fatih Kılıç)

 

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Futbol Takımı’nın yeni Teknik Patronu Semih Tokatlı oldu. Kariyerinde Tokatspor’da çalışmışlık da olan tecrübeli teknik adam, Tokat Belediye Plevnespor’un BAL’da şampiyonluk hedefiyle mücadelesinde görev alacak.

            Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Futbol Takımı Teknik Direktörü Semih Tokatlı için dün Tokat Belediye Başkanlık makamında imza töreni oldu. Başkan Eyüp Eroğlu, Yöneticiler Asbaşkan İsmet Yiğit, Mehmet Elibol, Vejdi Ayça, Mehmet Ersoy ve Enver Urgancı’nın olduğu ortamda Teknik Direktör Semih Tokatlı ile imzalar atıldı.

BAŞKAN EROĞLU: “HEDEF ŞAMPİYONLUK”

            Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı ve Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu imza öncesi yaptığı açıklamada “Kulübümüz futbol şubesini kurduktan sonra ilk yılında Amatör Kümede hızlı giriş yaptı ve hamdolsun gruptan lider çıktı, yarı final ve finalde şampiyon olarak BAL’a çıkmaya hak kazandı. Bu süreçte çok gol atan bir iki gol yiyen, son derece başarılı sonuçla BAL’a çıkmıştık. Oyuncular ve Teknik Heyetimizle 1 yıllık sözleşme yapmıştık. Şimdi de bir üst lige BAL’a çıktık. Yaklaşık 20 gündür çok titizlikle, hassasça çalışmalar doğrultusunda daha önce de Tokatspor’da görev yapan Semih Tokatlı beyle görüşmeler yaptık. Sağ olsun O da Tokat’ı hem sevmesi hem daha önce görev yapması ve oluşturduğumuz sıcak temasla beraber Tokat Belediye Plevnespor’da çalışmayı kabul ettiler. Semih hocam hem duruşu hem beyefendiliği ile gerçekten benim de çok beğendiğim takdir ettiğim bir teknik adam. Daha önceki yıllarda Tokat’ta görev alması, futbol severlerin tanıması ve başarıları ile Tokat’tan kendisiyle ilgili çok iyi geri dönüşler oldu. Hocamın çok şampiyonlukları var, tecrübe kokan birisi, en son da Aytemiz Alanyaspor’da sezonu tamamladı. Biz de kendisi ile konuştuk, hedeflerimizden bahsettik, BAL’da başarıyla sonuç elde edelim istiyoruz. Hep beraberce yapılacak istişarelerle takımın yeniden oluşturulması, teknik ekibin yeniden oluşturulmasıyla liglere hazırlanacağız. Bizim hedefimiz şampiyon olmak. BAL’da biraz mücadele edelim de, ya çıkarsak şansa kadere değil, ilk yılımızda şampiyon olmayı amaç ediniyoruz. Çok büyük konuşmak da istemiyorum ama verdiğim sözleri tutmanın gayretinde oldum. Onun için burada da aynı düşüncedeyiz. Tabi spor bu, her türlü sonuca açık ama siz doğru adımlar atarsanız, iyi bir huzur ortamı oluşturursanız başarı ortamı gelir. Bizim de arzumuz bu, huzurlu, mutlu, bir kolej havasında, teknik heyetiyle, futbolcusuyla, yönetimiyle hep beraber, kardeşçe, aile gibi olaylara bakan anlayışla istiyoruz ki takımımızı bir üst lige çıkaralım. Seyir zevki yüksek, taraftarın geldiği vakit gümbür gümbür maç izlediği, keyifle evlerine gittikleri bir takım oluşturalım, bütün gayemiz bu.”dedi. Başkan Eroğlu geçen yıl görev alan Bülent Topuzoğlu ve teknik ekibinee, Yönetici arkadaşlarına de teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

SEMİH TOKATLI: “ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

            Tokat Belediye Plevnespor ile anlaşma sağlayıp imza atan Teknik Direktör Semih Tokatlı da bir açıklamada bulundu ve “öncelikle Tokat’ta mutlu olduğum dönemlerin o anlarını yaşadım. Şuanda da sayın Başkanımızın da belirttiği üzere hedeflerimiz doğrultusunda projeler ile burada olmamın doğru karar olduğunu düşünüyorum. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. BAL ligleri diğer liglere göre biraz daha zordur ama Başkanımızın da bahsettiği gibi Yönetimimizle, Teknik ekibimizle beraber titiz bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah seyir zevki yüksek, sonuca endekslenmiş bir futbol oynayacağız. Taraftarımızı da yanımızda görerek başarmak istiyoruz. Ben her zaman futbol hayatımda başarının tek taraflı olmadığını bir ekip işi olduğunu, hep beraber taraftarından basınından yönetiminden ve en son Başkanımızla beraber başarılı olacağımıza inanan bir insanım. Onun için hep beraber el ele verip layık olduğumuz liglere çıkmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.