Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta 18. Hafta maçında lider Tokat Belediye Plevnespor'un Tokat Gaziosmanpaşa Stadı'nda lig üçüncüsü Çarşambaspor ile 0-0 kalmasının ardından taraftarların maça dair sosyal mecrada yorumları oldu. 

İşte o yorumlardan bazıları şöyle oldu:

* Vereceğimiz toleransı verdik, artık kayıp olmasın, yeter. İnanın ki şampiyon olalım.

* Büyük bir fırsatı kaçırdık.

* Play Off'taki rakibimiz 5. Grup birincisi gibi galiba. Muhtemelen Bartinspor.

* Şampiyon olacağız.

* Futbolun cilvesi dedikleri işte bu. Hem Niksar hem Samsun da 10 kişi kaldı. Kendi sahamızda berabere kaldık. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin... Zaten son dakikalara doğru adamlar kafa vurdu, top kaleciyi geçti, Allah'tan kaptan yetişti, top girse 1 puan da gitmişti.

* Allah'ın izniyle şampiyon olacağız inşallah.

* Lig heyecanı yeni başlıyor. 

3 takım da şampiyonluk için yarışacak Niksarspor haftaya zorlu çarşamba deplasmanına gidecek ordan 3 puanla dönerse artık önümüzdeki maçlar daha kolay geçecek. İnşallah ve inanıyorumki Çarşambayı Çarşamba’da yenersek Niksar şampiyon olacak, yenemezsek işimiz zor, o zaman Tokat'ımız şampiyon olsun.

* Ben hala Ünye maçındayım. Adamlar 45'le 65 arası bizi ablukaya aldı perişan etti 2. golü bulduk da adamlar saldı bizi, Ünye gibi baskı yapıp, dişe dokunur bir takıma biz daha baskı değil galibiyet alamadık. Şans kapıyı iki kez çalmaz bu ligin şakası yok.