(Haber-Foto: Mustafa Işık)

Millet İttifakı’nda yer alan Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti Tokat İl-İlçe Yönetimi Bebek Life Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Murat Yazıcı, İyi Parti İl Başkanı Hakan Karagöllü ve Merkez İlçe Başkanı Arif Er, Gelecek Partisi İl Başkanı Ramazan Başaran, Saadet Partisi İl Başkanı Metehan Bilal Aydın, İl Başkan Yardımcısı Bünyamin Acar, Merkez İlçe Başkanı Selim Işık, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Yüksel Karahan, Demokrat Parti İl Başkanı Kemal Metin ve basın mensupları katıldı. Deva Partisi İl Başkan Vekili Saffet Gülsoy, rahatsızlığından dolayı katılım sağlayamadı.

Kahvaltı sonrasında Saadet Partisi İl Başkanı Metehan Bilal Aydın, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Murat Yazıcı, İyi Parti İl Başkanı Hakan Karagöllü, Demokrat Parti İl Başkanı Kemal Metin, Gelecek Partisi İl Başkanı Ramazan Başaran ve Tokat Milletvekili Kadim Durmaz açıklamalarda bulundular.

SP İL BAŞKANI AYDIN: “KEMAL BEY'İN SEÇİLMESİ İÇİN GAYRETLİ ÇALIŞMALARI ORTAYA KOYUYORUZ”

Saadet Partisi İl Başkanı Metehan Bilal Aydın, “Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerini geçen hafta atlattık ve halkımızın tercihiyle Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalmış durumda. Biz Millet İttifakı unsurları olarak yaklaşık bir senedir çalışmamızın nihayetinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olarak seçilmesine karar vermiştik. Ve Millet İttifakımızın bütün unsurları olarak da başta genel merkezimiz olmak üzere Tokat yerelde de Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olması için mücadelemize devam etti ve seçim ikinci tura kalmasından dolayı da bu çalışmalarımıza bilfiil devam edeceğiz inşallah. Alınan sonuç bizi elbette ki yıldırmadı. Beklediğimizin çok ötesinde farklı bir sonuçla karşı karşıya kaldık. Bunun seçimlerden sonra bir araya geldiğimizde neden bu noktaya geldiği ikinci bir noktada tartışılacak mevzuda artık. Ama bizim ilk hedefimiz Cumhurbaşkanlığı seçimini Kemal Kılıçdaroğlu'nun alması için gayretli çalışmaları ortaya koymaktı. Bu uğurda da çalışmalarımız yaklaşık bir haftadır devam ediyor. İkinci tura kaldıktan sonra son altı günde de değerli il başkanlarımızla beraber Tokat'ımızın her yerini geziyoruz. Bir aradayız ve bu noktada da Kemal Bey'in seçilmesi için gayretli çalışmaları ortaya koyuyoruz.“ dedi.