Bu yıl ikincisi yapılan etkinliğe Polonya, Romanya, Bulgaristan, Hırvatistan, Slovakya, İspanya, Portekiz ve Litvanya’dan olmak üzere 15 farklı üniversiteden 23 akademik ve idari personel katıldı.

Uluslararasılaşma konusunda iyi örnek uygulamalarının paylaşıldığı program Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Kubilay Özyer’in açılış konuşmasıyla başladı. Programda, Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Fehim Kuruloğlu “Uluslararası Üniversite Derecelendirme Sistemleri ve Dünya Sıralamasında TOGÜ’nün Konumu” başlığıyla bir sunum gerçekleştirdi. Akabinde Mevlana Kurum Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Onur Işık TOGÜ’nün uluslararasılaşma hikâyesinin nasıl başladığını ve devam ettiğini iyi uygulama örnekleri üzerinden dinleyicilerle paylaştı. Hafta süresince katılımcılar kendi üniversitelerini tanıtıcı sunumlar yaparken programın sosyal ayağında Tokat’ın tarihi, doğal ve kültürel güzellikleri tanıtıldı.

Geleneksel hale gelen ve üçüncüsünün 2023 Haziran ayında yapılması planlan Staff Week etkinliği TOGÜ'nün tanıtımına ve Erasmus+ ikili işbirliği anlaşmalarının yapılmasına da katkı sağladı.