S.S. Yeni Tokat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sezai Demir, bundan tam 1 yıl önce, Tokat Merkez’e Halkbankası’nın 2. Şubesinin açılması gerektiğini izah etmiş, taleplerini gür bir şekilde gündeme getirmişti.

TOKAT'A 2. HALKBANKASI ŞUBESİ İSTENMİŞTİ

            S.S. Yeni Tokat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sezai Demir, 23 Mart 2022 günü Tokat Hürsöz gazetemize yaptığı basın açıklamasında Tokat'a 2. Halkbank Şubesi'nin açılmasının şart olduğunu vurgulamıştı. Tokat'ta 90 milyon tl kredi kullandırdıklarını, 100 ortak sayısını 900'e çıkardıklarını anlatmıştı.

BEKLENEN GÜN GELDİ, GAZİOSMANPAŞA ŞUBESİ AÇILIŞI 20 MART’TA

S.S. Yeni Tokat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, bundan 1 yıl öncesi talep edilen hususun gerçekleştiğini bugün kamuoyuna duyurdu. Halkbankası İkinci Şubesi GAZİOSMANPAŞA Şubemiz Pazartesi günü açılıyor. Büyüyen ve gelişen Tokat Esnaf ve Sanatkarlarımız için artık yetmeyen Halkbank için ikinci şube pazartesi gününden itibaren Medikal park civarı Opet akaryakıt istasyonunun yanında hizmete başlayacak. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.” İfadeleri kullanıldı.

Halkbankası Tokat Gaziosmanpaşa Şubesi, Vali Zekai Gümüşdiş Bulvarı’nda Medikal Park Hastanesi ve Opet Akaryakıt İstasyonunun yanındaki adresinde 20 Mart 2023 Salı gününden itibaren vatandaşa hizmet vermeye başlayacak.