Haber: Bekir Binbaş 

Tokat'ta yeni yaşam alanı Hashmi Group girişimiyle hayata geçirilen projelerinden biri olan 30 Villalık Premium Villaların temeli atma töreni yapıldı. Hashmi Group'un CEO'su Tajamul Hussain,"Tokat Views, son 5 aydır bir aşk yolculuğu oldu ve bu topluluğu hayata geçirmek için yerel yönetim yetkililerinin yanı sıra ortaklarımızın desteğini almaktan mutluluk duyuyoruz. Tokat, geçtiğimiz yıl boyunca bizi kollarını açarak karşıladı ve şimdi Tokat'ı, ilin ilk ve en büyük güvenlikli sitesi olan Tokat Views'ı keşfetmeye davet ediyoruz." dedi.

Tokat'ta yeni yaşam alanı Hashmi Group girişimiyle hayata geçirilen projelerinden biri olan 30 Villalık Premium Villaların temeli düzenlenen törenler atıldı. Temel atma törenine Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat İş Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, İl Genel Meclis Başkanı Erol Duyum, TSO Meclisi Üyesi Erol Can, STK temsilcileri, Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal İncesoyluer, daire müdürleri ve misafirler katıldı. Tokat'ın ilk güvenlikli yerli ve yabancı ev almak isteyenler için 30 Villalık Premium Villalarının şehir merkezine sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Selçuklu Caddesi'nde hayata geçen 30 villalık seçkin güvenlikli bir site olan Tokat Views'ın açılışına ilin ileri gelenleri de katıldı. Şehrin kalbinde lüks bir yaşam için tasarlanan Tokat Views, tümü modern kapsayıcı yaşam için tasarlanmış ve inşa edilmiş güvenlikli bir sitede 12 adet 7+1 villa ve 18 adet 3+1 villalar sunmaktadır.

“BEN KENDİM İÇİN ARTIK TOKATLIYIM DİYORUM”

Artık bir Tokatlı olduğunu ifade eden Hashmi Group'un CEO'su Tajamul Hussain, "Sayın Başkanımıza ve Tokatlı vatandaşlara çok teşekkür ederim. Son bir buçuk yıldır Tokat’ı keşif etme imkanım oldu. Ben kendim için artık Tokatlıyım diyorum. Aynı zamanda son bir buçuk yılda bizim için öğrenme zamanımız oldu. Bize Başkan Eroğlu ve diğer müdürler çok yardımcı oldu. Türkiye’ye son 30 yıldır geliyorum. Son 20 yılda Ak Parti ile Türkiye çok gelişti.  Bizim vizyonumuzla Cumhurbaşkanı vizyonu ile aynı tarım, eğitim ile ilgili de yatırımlar yapmak istiyoruz.  Bugün burada sadece ufak bir adım atıyoruz bunun devamında gelecek." dedi.

TOKAT VİEWS, SON 5 AYDIR BİR AŞK YOLCULUĞU OLDU

Tokat merkezli Hashmi Group'un CEO'su Tajamul Hussain konukları ağırladığını belirterek, "Hashmi Group hepinizi Tokat'ın en prestijli konut topluluğunun sitesinde ağırlamaktan mutluluk duyuyor. Tokat Views, son 5 aydır bir aşk yolculuğu oldu ve bu topluluğu hayata geçirmek için yerel yönetim yetkililerinin yanı sıra ortaklarımızın desteğini almaktan mutluluk duyuyoruz. Tokat, geçtiğimiz yıl boyunca bizi kollarını açarak karşıladı ve şimdi Tokat'ı, ilin ilk ve en büyük güvenlikli sitesi olan Tokat Views'ı keşfetmeye davet ediyoruz. 422 metrekare 7+1 villalar, 530-665 m2 arasında değişen arsalarda satılırken, 196 m2 3+1 villalar ise 185 - 480 m2 arasında değişen arsa büyüklüklerinde satışa sunulacak. Tüm villalar, Tokat Şehri vadisinin resmedilmeye değer manzarasına sahip. Ev satın alanlar ayrıca villanın arka bahçesine açık yüzme havuzu, ateş çukuru seçeneğine de sahip. Tokat Views'ta ayrıca kapalı havuzlu bir kulüp binası, tam donanımlı spor salonu, kafe ve market bulunmaktadır." dedi.

Hashmi Group CEO'su Tajamul Hussain açılış törenine katılan ve yatırımlarını heyecanla karşılayan Tokatlılara teşekkür etti ve Tokat Views'ın potansiyel ev alıcılarına sunduğu tüm avantajları keşfetmeye davet ederek sözlerini sonlandırdı. Villa satışları 18 Ocak 2023'te başlayacak. Ev almak isteyenler ve daha fazlasını öğrenmek isteyen yatırımcılar 0356 502 60 00 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.

HASHMİ GRUP HAKKINDA

Gayrimenkul ve turizm geliştirme alanında kapsamlı uluslararası deneyime sahip Hashmi Group, gayrimenkul, turizm ve hizmet sektörlerini kapsayan mega projeler geliştirmektedir. Uluslararası uzmanlığa, çevre dostu bir yaklaşıma ve yerel topluluk geliştirme odağına sahip Hashmi Group, yerel ekonomiye en uygun planları geliştirmek için yerel topluluklar ve yetkililerle birlikte çalışır.