(Haber: Bekir Binbaş)

 

Tokatlı futbol severler Merkez’de son iki yılda profesyonel futbol liginde mücadele eden bir takım kalmayınca boşluğunu hissetmekte ve üzüntü yaşamaktaydı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun Başkanlığını yaptığı Tokat Belediye Plevnespor Kulübü’nün futbol branşında takım kurdurmasıyla mutlu olmuşlardı. Nitekim daha ilk senesinde 2021-2022 sezonunda Tokat Amatör Kümede mücadele etmiş ve Tokat İl Şampiyonu olmuştu. Sonrasında Tokat’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil etme final maçını da kazanarak 2022-2023 Futbol Sezonu’nda BAL’da Tokat’ı temsil edecek ikinci takım olma başarısı gösterilmişti. Başkan Eroğlu, BAL’da da ilk sezonunda başarılı olup sezon sonunda TFF 3. Ligi çıkacak bir takım kurma sözü vermişti.

YENİ SEZON İÇİN TOPLANILDI

            Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun, BAL’da şampiyonluk hedefi olduğunu beyan etmesi sonrasında Tokat Belediye Plevnespor Futbol Takımı’nın yeni kadrosu için yeni teknik ekiple anlaşma yapılmıştı. Teknik Direktör Semih Tokatlı ile anlaşılmıştı. 2022-2023 yeni futbol sezonunun ilk antrenmanı için 13 Ağustos Cumartesi günü akşamı Uzunburun Tesislerinde toplanıldı. 25’i A Takım, 8’i Alt Yapıdan olmak üzere 33 sporcu ile antrenmana başlandı. Asbaşkan İsmet Yiğit de ilk gün çalışmaları için Uzunburun Tesislerinde bulundu, teknik ekibe ve oyunculara yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını diledi.

KADRODA KİMLER VAR?

            Tokat Belediye Plevnespor Futbol Kulübü’nün hali hazırda antrenmana çıkardığı futbolcu kadrosunda şu oyuncular bulunuyor.

Uğur Köprülü. Muhammed Enes Kılıç. Özcan Uncuer. Doğukan Subaşı. İsmail Türkaslan. Taha Yarevurur. Berk Kal. Artun Kütükçü. Muhsin Polat. Hüsnü Sürücü. Erdem Yel. Özgür Sürer. Yasin Berkay Yalçın. Yücel Yıldırım. Arda Karademir. Serhat Kaymak. Savaş Kanat. İbrahim Ufuk İnce. Emre Sarıkaya. Yakup Yıldız. Ahmet Uzun. Eray Özer. Ahmet Taha Yılmaz. Mert Yasir Yılmaz. Yusun Ünsal. Emir Özbilen.