(Haber-Foto: Mustafa Işık)

2022-2023 Nurettin Nuri Damar Tokat 1’inci Amatör Ligi Play-Off Final maçı yarın (Cumartesi) Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda yaşanacak. Amatör Liginin iki güçlü ekibi Erbaa Gençlikspor’la Turhalspor saat 14.00’da Tokat Şampiyonu olmak için kozlarını paylaşacak. Yarı Finalde rakiplerini eleyerek Finalde oynama hakkı kazanan Erbaa Gençlikspor ve Turhalspor hafta boyuncu büyük finalin hazırlıklarını sürdürdü. Tam kadro olarak idmanlarını yapan takımlarımız, Şampiyonluk parolasıyla sahada mücadele verecek. İl Şampiyonu olan takım ise, Tokat Belediye Plevnespor’un 3’üncü lige çıkması durumunda Niksar Belediyespor’la BAL Ligi Baraj maçında mücadele edecek.

TEKNİK SORUMLULARDAN AÇIKLAMA

Tokat 1’inci Amatör Ligi Play-Off Final maçında karşı karşıya gelecek olan Erbaa Gençlikspor Teknik Sorumlusu Menderes Kurt ve Turhalspor Teknik Sorumlusu Fatih Öztürk gazetemize açıklamalarda bulundular.

MENDERES KURT: “TOKATLILARA GÜZEL BİR FUTBOL SEYRETMESİNİ İSTİYORUZ”

Bu tür maçlara alışık olduklarını belirten Erbaa Gençlikspor Teknik Sorumlusu Menderes Kurt, “finali kazanacağımıza inanıyorum, en ufak bir terettübüz yok. Futbolcularıma güveniyorum, rabbim bir aksilik vermezse inşallah Turhal maçını kazanacağız. Cezalı ve sakat oyuncumuz yoktur, tam kadro olarak sahada mücadelemizi vereceğiz. Güzel havada, güzel zeminde iyi bir futbol olsun. Tokatlılara güzel bir futbol seyretmesini istiyoruz, zevk almasını istiyoruz. Maçı güzelleştirmek için elimizden gelini yapacağız. Sonuna kadar mücadelemizi sürdürdük, sürdüreceğiz. Ligde bir kere yendik, bir kere berabere kaldık. İnşallah bu maçı da kazanacağız, tecrübeli ve gençlerle karışım yaptık. Hepsini tanıyorum, beraber oynadık yıllarca. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Rakibimiz Turhalspor’a da başarılar diliyorum.” dedi.

FATİH ÖZTÜRK: “ŞEHİR OLARAK KENETLENDİK, TURHALSPOR’U HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ”

Turhalspor Teknik Sorumlusu Fatih Öztürk, “Erbaa Gençlikspor’la oynayacağımız Tokat 1’inci Amatör Ligi Play-Off Final maçında karşı karşıya geleceğiz. Takım olarak iyi hazırlandık, iyi motive olduk. Hafta içi bu maçın hazırlıklarını moral ve motivasyonun üst seviyesinde hazırlandık. Bol bol çalışmalar yaptık, maç hazırlığımız iyi oldu ve her hangi bir eksiğimiz yok şükür, sakatlığımız ve cezalımız. Hedeflerimiz doğrultusunda Tokat Şampiyonu olup sonra BAL Ligi maçı oynamak için inşallah. Tokat Belediye Plevnespor üst lige çıkar, bizde Niksar Belediyespor’la Final oynarız. Bunun için iyi hazırlandık, iyi bir ekibiz, yönetim olarak taraftar olarak ve ekip olarak çok iyi hazırlandık. Bizler kaliteli ekibiz ve kaliteli kadromuz var. Bunun içinde çok çalışıyoruz ve çok mesai harcıyoruz. Teknik sorumlu olarak futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum, güzel futbol olacağına inanıyorum. Centilmenlik içinde yakışır güzel bir maç olur. Tokat’ımıza, Tokat futboluna güzel bir final izletmiş oluruz. Şehir olarak kenetlendik, Turhalspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Biz bunu daha önce başardık, yine başaracağız. Bu tür maçlara Turhalspor olarak alışkınız. Centilmenlikle, güzel ve Tokat futboluna yakışır bir final oynamayı istiyoruz. Rakibimiz olan Erbaa Gençlikspor’a başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

            Erbaa Gençlikspor, Turhalspor Tokat 1’inci Amatör Ligi Play-Off Final maçı yarın (Cumartesi) saat 14.00’da Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda.