Lider Tokat Belediye Plevnespor, 12 Mart Pazar günü Çarşambaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4’üncü grup lideri Tokat Belediye Plevnespor, Pazar günü saat 13.00’da Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda grup 3’üncüsü Çarşambaspor’la ligin 18’inci haftasında karşı karşıya gelecek. Bordo-Beyazlı ekip, hafta içi (Çarşamba) zorlu Ordu deplasmanından Ünye 1957 Spor’u 3-0 yenerek dönmenin moraliyle ara vermeden Çarşamba maçının hazırlıklarına başladı. Semih Tokatlı liderliğindeki takım ısınma hareketleri ile başladı. 5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Bugün ise, ter idmanını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

HAKEMLER AÇIKLANDI

Lider Tokat Belediye Plevnespor’un Pazar günü saat 13.00’da Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda Çarşambaspor’la ligin 18’inci haftasında oynayacağı maçın hakemleri açıklandı. TFF’nin internet sitesinde yapılan açıklamasında Ankara Bölgesinden C Klasman Hakemi Özer Özcan düdük üfleyecek. Özcan’ın yardımcılıklarını Ömer Sözcü (1. Yardımcı Hakem) ve Zafer Koğukan Asan (2. Yardımcı Hakem) yapacak. Maçın 4. hakemi ise Melek Dakan olacak.

AÇIK TRİBÜNLER ÜCRETSİZ

Hafta içi (Çarşamba) zorlu Ordu deplasmanında Ünye 1957 Spor’u 3-0’lık skorla yenmesinin ardından Plevnespor As Başkanı İsmet Yiğit açıklamasında,  Niksar maçında olduğu gibi,  Çarşambaspor maçında da açık tribünlerin ücretsiz olacağını belirtti. Asbaşkan Yiğit, tüm futbolseverleri maça davet etti.

MAÇ HAKKINDA GÖRÜŞLER

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4’üncü Grup 18’inci haftasında saat 13.00’da Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda grup 3’üncüsü Çarşambaspor’la karşı karşıya gelecek Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Semih Tokatlı, önemli maça vurgu yaparak Tokatlı futbolseverleri maça davet etti. Semih Hoca, “Ünye galibiyetinin moraliyle Çarşambaspor maçına iyi hazırlandık.” dedi.

ÇARŞAMBASPOR’U YENEREK ŞAMPİYONLUĞA BİR ADIM YAKLAŞMAK İSTİYORUZ

Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Semih Tokatlı, “Hafta içerisinde oynadığımız Ordu deplasmanında Ünye 1957 Spor’u yendik. Bu maçın vermiş olduğu moralle antrenmanlara ara vermeden Çarşambaspor maçına hazırlandık. Oyuncularımızın idmanda gösterdiği istek ve arzusuyla bu maçı da kazanacağız. Yarın oynayacağımız Çarşamba maçında iyi oyunla, iyi mücadele ile güzel galibiyet almak istiyoruz. Tam kadro ile Çarşambaspor maçına çıkacağız. Bu önemli maçta Tokatlı futbolseverleri bekliyoruz. Onların desteği ve itici güçleriyle Çarşambaspor’u yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Maç sonunda taraftarlarımızla yaptığımız sevinç gösterisine bir yenisini eklemek istiyoruz. Tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi.

SEZONU VE LİGDEKİ YARIŞI BELİRLEYECEK MAÇ

Çarşambaspor yardımcı hocası Nihat Özseçen ise,“Çarşambaspor takımı olarak Tokat’a tam kadro geliyoruz, sakat ve cezalı hiçbir sporcumuz yok. İki takım için de sezonu belirleyecek bir maç. Çarşambaspor takımı olarak yenersek yarışın içinde olacağız. Yenilirsek Tokat Belediye Plevnespor zirvede tek kalacaktır.  Sezonu ve ligdeki yarışı belirleyecek olan bu maç, iki takım için de tam bir final maçı olacaktır. Ev sahibi Tokat Belediye Plevnespor için ve Çarşamba spor için ligin üst sırası için tam bir final olacaktır. Yarışa ortak olmak için bu maçtan puan veya puanlar almak zorundayız. Kaybeden büyük bir yara alacak, kazanan ise zirve yarışında çok rahatlayacaktır.  Sahada hak eden takım kazansın. Fair-Play kuralları dostluklar kardeşlikler de sahada geçerli olsun. İnsanların dostlukları her zaman bakidir.” diyerek sözlerine son verdi.