Tokat İstişare Heyeti, 06 Şubat tarihli depremde etkilenen 11 ilden biri olan ADIYAMAN ilinin Gölbaşı ilçesine günü birlik ziyaret gerçekleştiriyor.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'nun bir dönem Kaymakamlık yaptığı Gölbaşı ilçesindeki yıkımı kaldırmak, yaraları sarmak Tokat ilinin Özel İdaresi, Belediyeleri, kamu kurumlarına görev olarak verildi. Yaklaşık bir buçuk aydır GÖLBAŞI'nda bulunuluyor, enkaz kaldırma işinde Tokatlı firmalar çalışıyor. 

Tokatlılar da hemen her fırsatta Gölbaşı'na giderek desteklerini eksik etmiyor. 

Tokat İstişare Heyeti de Nevruz gününde, Ramazan ayı başlangıcı öncesi Gölbaşı'na günübirlik ziyaret planladı.

"TOKAT İSTİŞARE HEYETİ olarak NEVRUZ'un tazeliği, RAMAZAN'ın huzur ve bereketiyle TOKAT'TAN ADIYAMAN GÖLBAŞI'na dostluk, kardeşlik, dert ve derman paydaşlığı için gidiliyor... Acıları paylaşarak, yaraları hep birlikte saracağız." ifadelerini paylaşarak sabah saat 06.45'te Tokat Cumhuriyet Meydanı'ndan teker döndürdü.

Tokat İstişare Heyeti öncüsü hemşehrimiz Mehmet Emin Atmaca, 06 Şubat tarihinde yaşanan ve hasarı görüldüğünde Asrın Afeti olarak anılan depremin ardından bir buçuk ay geçtiği ortamda, Tokatlının gönül bağı kurduğu ADIYAMAN GÖLBAŞI'NDA Koordinatörlüğünü Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'nun yaptığı hizmetleri sitayişle takip ettiklerini söyledi. Kardeşlik hukukunda yardımlaşmada üzerimize düşeni yapmak için günübirlik ziyaretle Tokatlının her zaman yanlarında olduğunu göstermek istediklerini belirtti.