Açılan kermese protokol eşleri, AK Parti Tokat İl Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu ve Tokat 1 No'lu Eğitim Bir-Sen Başkanı Şaban Ceylan da katılarak muhtaç kimselere yardım amacıyla gelir sağlamak için destekte bulundu. Tokat Kadın Platformu Başkanı Nurgül Kıvrak, 1998 yılından beri kadın mağduriyetleri nedeniyle dayanışma amacıyla kurulan derneğin yurt içinde ve yurt dışında birçok kişiye yardımcı olduğunu belirtti. Başkan Kıvrak, derneğin hedefinin daha da büyüyerek geniş kitlelere ulaşmak olduğunu vurguladı.

Kermese katılan AK Parti Tokat İl Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu, kadın STK'ların çalışmalarına her zaman destek verdiklerini ve takdir ettiklerini belirtti. Tokat 1 No'lu Eğitim Bir-Sen Başkanı Şaban Ceylan da Kadın Platformu Derneği'nin Tokat'ta kadınlar, çocuklar ve gençler üzerinde yaptığı güzel çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade etti.

Başkan Nurgül Kıvrak, derneğin amaçlarını ve faaliyetlerini anlatırken, kadınların mağduriyetlerini gidermek, ihtiyaçlı ailelere ve öğrencilere yardımcı olmak, kadınları sosyalleştirmek ve toplum içinde daha aktif hale getirmek için çalıştıklarını dile getirdi. Ayrıca dernek olarak kültürel ve tarihi geziler düzenlediklerini ve bu çalışmaları gençlerin de dahil olduğu daha geniş kitlelere yaymak istediklerini belirtti.

Havva Sabuncuoğlu, AK Parti Kadın Kolları olarak kadın derneklerinin etkinliklerine her zaman destek verdiklerini ve güçlenmelerini sağlamak için yanlarında olduklarını ifade etti.

Şaban Ceylan ise Kadın Platformu Derneği'nin Tokat için önemli bir değer olduğunu ve yaptıkları güzel çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirtti. Ayrıca devletin ve diğer kurumların bu tür çalışmalara destek vermeleri gerektiğini vurguladı.

Haber-Foto: Mustafa Işık