Uluslararası Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ev sahipliği yaptığı ödül töreni programına katılım gösteren isimler arasında Vali Yardımcısı Osman Sarı, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Kadir Söngüt, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir ve İl Müftüsü Abdullah Pamuklu yer aldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, çevre illerden gelen öğrenciler, danışman öğretmenler ve okul idarecilerini selamladı. Öğrencilerin hepsinin çok başarılı ve yetenekli olduğunu belirten Müdür Özdemir, yarışmaya katılan tüm yarışmacıları, öğretmen ve idarecileri tebrik etti. Hazırlık sürecinde gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı da teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen ödül töreninde, başarılı olan öğrencilere ödülleri takdim edildi. Vali Yardımcısı Osman Sarı, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Kadir Söngüt ve İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, yarışmada derece elde eden öğrencilere ödüllerini vererek başarılarını kutladı.