Milli Piyango İhya Balak Fen Lisesi tarafından yürütülen, Erasmus+KA220 projesi F.C.L.'nin Romanya-Targu Jiu hareketliliği 23-27 Ocak 2023 tarihleri arasında Ramada Hotel'de gerçekleştirildi.
Toplantıya Erasmus ve eTwinning projeleri okul koordinatörü Ferhat Şimşek, Felsefe öğretmeni Ayten Bektaş, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Esen Yıldız ve Nihan Özden katıldı. Italya, Polonya, Bulgaristan, Makedonya ve Türkiye'den toplam 20 katılımcı hareketlilikte yer aldı.
Toplantı Ev sahibi ekip koordinatörü Iohana Udrescu'nun açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra buz kırma etkinliği olarak her katılımcı kendini tanıttı. Ev sahibi ekip kendini tanıttı. Öğrenci e-güvenliğinin sürdürülmesi konulu bir eğitim verildi. Öğleden sonra bilişim teknolojilerinin etik ve sorumlu şekilde kullanılması hakkında sunum yapıldı. Öğleden sonra ara rapor süreci hakkında bilgilendirme yapılması hususunda koordinatörler toplantısı yapıldı. Akşam saatlerinde Targu Jiu şehrine kültürel gezi organize edildi. 
2. gün, online güvenliğin derslere entegre edilmesi konulu eğitim verildi. Güvenli İnternet atölye çalışmalarıyla güvenli internet kaynakları konulu eğitim verildi. Öğleden sonra Yaygınlaştırma ve Değerlendirmede son  durum için  koordinatörler toplandı. 
3. gün, Öğretmenlerin  öğrenmeyi geliştirmek için sosyal medyayı nasıl kullanabilecekleri konuusunda sunum yapıldı. Öğretmenler için Sosyal Medyada Yapılması ve Yapılmaması Gerekenler konulu atölye çalışması gerçekleştirildi.  Öğleden sonra İş planı-sonraki adımlar için koordinatörler toplantısı yapıldı.
4. gün, Bilgisayarda Çevrimiçi Güvenlik Müfredatı konulu çalışmalar gerçekleştirildi. Ebeveynler Teknoloji Rehberi tartışıldı. Öğleden sonra Kültür Gezisi (Tismana Manastırı, Hazine Müzesi) gerçekleştirildi. 
5. gün, Siber zorbalık vaka çalışması konulu eğitim verildi. Siber zorbalık rehberlik çalışmaları paylaşıldı. En son olarak sertifika töreni gerçekleştirildi.