(Haber: Arzu Kaymak)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü olarak atadığı Prof. Dr. Hacı Ali Mantar’ın Tokatlı oluşu, Tokat’ta mutlulukla karşılandı. Tokat Memur Sen ve Sağlık Sen İl Başkanı Suat Mantar, “hayırlı olsun Abim” başlığı ile atamayı duyururken, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu da söz konusu atamada hemşehrimizi tebrik etti.

KARARNAME ÇIKTI

            Cumhurbaşkanlığının 2022/348 karar nolu 03 Ağustos tarihli atamada “Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 inci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Hacı Ali MANTAR atanmıştır.” İfadeleri yer aldı.

KARDEŞ MANTAR’DAN KUTLAMA

            Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Hacı Ali Mantar’ı ilk tebrik edenler arasında Tokat’ta kardeşi Memur Sen ve Sağlık Sen İl Başkanı Suat Mantar oldu. “HAYIRLI OLSUN ABİM / Prof Dr Hacı Ali abim.HAVELSAN başkanı ve aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı iken Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne atanmıştır. Allah utandırmasın.” İfadeleriyle sosyal mecra hesabından paylaşımda bulundu.

BAŞKAN EROĞLU DA KUTLADI

            Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu da Tokatlı rektör ataması nedeniyle kutlama mesajı paylaştı ve “Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan hemşehrimiz Prof. Dr. Hacı Ali Mantar'ı tebrik ediyor, görevlerinden muvaffakiyetler diliyorum.” ifadelerini kullandı.