Geçici TBMM Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında toplanan Genel Kurul'da, toplam 581 milletvekili ant içti. Ant içme töreni 10,5 saat sürdü. Yemin etmeyen milletvekilleri, Genel Kurul'a katıldıkları ilk birleşimin başında yemin edecekler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisi için ayrılan özel locada yemin töreninin bir bölümünü takip etti. Genel Kurul'a girdiğinde uzun süre alkışlanan Erdoğan, milletvekillerini ve dinleyici locasındaki vatandaşları selamladı.

Milletvekili sıralarına, üzerinde 28. Dönem Milletvekilleri Ant İçme Töreni yazılı kokartlar ile papatya ve karanfillerden oluşan çiçek buketleri bırakıldı.

Yemin sırası gelen milletvekillerinin yakınları, sırayla izleyici locasına alınarak milletvekillerinin yeminini izledi.

İlimizin diğer milletvekillerine kıyasla ilk kez meclis kürsüsüne çıkan ve yeminini eden Cüneyt Aldemir'in heyecanı kameralara yansıdı

İlimizden seçilen Ak Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, Ak Parti Tokat Milletvekili  Mustafa Arslan, Ak Parti Tokat Milletvekili  Yusuf Beyazıt, MHP Tokat Milletvekili  Yücel Bulut ve CHP Tokat Milletvekili  Kadim Durmaz sırayla kürsüye gelerek yemin etti.